Thursday , August 18 2022

Elena de la Mandinga este iubita unui reporter de la Neata

Elena Ionescu (25 ani) trăieşte de aproape cinci ani o frumoasă poveste de dragoste cu Marian Duţă (33 ani), reporter la emisiunea “Neatza” de la Antena 1, prezentată de Răzvan şi Dani. Solista de la Mandinga nu şi-a luat iubitul la Baku, dar e încurajată de acesta prin telefon.
Elena de la Mandinga l-a cunoscut de reporterul Marian Duţă la sfârşitul anului 2008, cei doi “intersectându-se” la locul de muncă al acestuia, matinalul Antenei 1, prezentat de Răzvan şi Dani. Reporterul s-a îndrăgostit pe loc de Elena, căreia i-a mărturisit iubirea, iar în scurtă vreme, între ei avea să se înfiripe o relaţie care s-a consolidat în timp.
Participarea în competiţia de la Baku, Azerbaidjan, alături de colegii ei de la Mandinga, a determinat-o pe Elena să se concentreze mai mult pe carieră în ultima perioadă, iar Marian pare să o înţeleagă şi cei doi au acum, zilnic, conversaţii lungi la telefon şi schimburi nesfârşi-te de SMS-uri.
Astfel, reporterul Antenei 1 îşi îmbărbătează iubita în fiecare zi, pentru a fi cât mai stăpână pe ea în finală.
Mandinga concurează mâine cu numărul 14 în finala de la Baku, transmisă în direct la TVR 1, începând cu ora 22.00.
De când se află la Baku, membrii trupei Mandinga au fost ocupaţi cu interviurile pe care le-au acordat şi repetiţiile pe care le-au avut în fiecare zi. Omar, Tony şi El Nino sunt singurii din formaţie care au apucat să vadă ceva din ţara ex-sovietică. Ei au vizitat Yanar Dag (Muntele de Foc), aflat la mică distanţă de Baku, unde rezervele subterane de gaz creează un zid de foc înalt de 10 m. În ce o priveşte pe Elena, ea şi-a luat o zi de pauză imediat după participarea în semifinală, când a calificat România, alături de colegii ei, în finala de mâine.

Vezi si

Tinerii se uită la televizor de aproape șapte ori mai puțin decât cei de peste 65 de ani

Tinerii se uită în prezent de aproape șapte ori mai puțin la televizor decât persoanele …