Monday , September 26 2022

Elena Basescu, primele cumparaturi pentru bebelus

eba1

Fiica cea mică preşedintelui Traian Băsescu, Elena, îşi ţine la curent fanii de pe Facebook cu tot ceea ce face. Europarlamentarul a vizitat târgul pentru copii între 0-5 ani şi viitoare mămici de la Romaero Băneasa si a fost surprinsa de fotoreporterii Libertatea.
Gravidă în 12 săptămâni, mezina familiei Băsescu se pregăteşte pentru venirea pe lume a bebeluşului. Viitoarea mămică s-a uitat la pătuţuri pentru copii, la jucării, dar şi la audiobook-uri cu poveşti.
Ca orice femeie, Eba se teme şi de efectele nedorite ale sarcinii: celulită, vergeturi şi kilograme în plus. La târg, ea s-a sfătuit cu Oana Turcu în privinţa produselor potrivite pentru această perioadă delicată în viaţa oricărei femei.
Preşedintele Traian Băsescu a confirmat pe 14 februarie faptul că fiica sa, Elena, este însărcinată iar el urmează să fie pentru prima dată bunic. Elena Băsescu a declarat că vrea să rămână activă pe perioada sarcinii şi să-şi continue activitatea europarlamentară.
“Îmi doresc o sarcină uşoară pentru a-mi continua activitatea de la Bruxelles. Până la trei luni doresc să fiu foarte precaută. Cred în superstiţii. Este mult prea devreme pentru nume. Când ştiu câte complicații pot exista sunt foarte precaută, așteptăm să treacă cele trei luni când sarcina se fixează”, a spus Elena Băsescu în urmă cu câteva săptămâni.
eba

Vezi si

Cei mai sexy bărbați din lume, în opinia lui Brad Pitt

Brad Pitt, într-o nostimă discuție pe care a avut-o cu cei de la „Vogue”, a …