Wednesday , March 29 2023

El este iubitul Simonei Halep. Imagini din vacanta in Portofino. Cine este noul iubit

halep iubit portofino

S-au zvonit multe despre presupusul iubit al Simonei Halep, nr.1 mondial în tenisul feminin. La un moment dat, s-a vorbit şi despre Smiley, dar cei doi au negat zvonurile.
halep iubitSimona a fost surprinsă alături de un tânăr  în timp ce se află în vacanță în Italia, la Portofino și s-ar părea că acesta este iubitul liderului mondial WTA, potrivit gsp.ro.
Conform aceleiaşi surse, Simona a ales oraşul italian Portofino pentru a petrece o vacanță liniștită alături de iubitul său.
halep iubit1Portofino este un mic sat pescăresc situat pe țărmul Mării Mediterane, la 30 de km vest de Genoa și este o destinație preferată a vedetelor. Peisajul de excepție, vegetația luxuriantă și arhitectura rafinată fac din Portofino una din cele mai elegante și fascinante locuri din bazinul Mediteranei.
Cei doi au fost surprinși plimbându-se, dar și în timp ce se aflau împreună la masă, la un restaurant din oraș.
radu barbuPartenerul Simonei se numeşte Radu Marian Barbu, fost jucător de tenis, cel mai bun loc al său fiind 1151. Barbu a făcut pereche la dublu și cu Adrian Ungur.
Radu Marian Barbu are 34 de ani, este originar din Piteşti. Totalul câştigurilor sale s-a ridicat la modesta sumă de 3.217 dolari.
Partenerul Simoeni Halep este bun prieten cu Adrian Ungur, cu care a jucat la dublu, şi, potrivit profilului său de Facebook a studiat în Statele Unite, la Texas Christian University, alaturi de Andrei Mlendea, fost antrenor al Simonei cand ea avea 18 ani. Barbu este bun prieten cu Horia Tecau.

 Libertatea scrie că, în acest an, Radu Marian Barbu a fost directorul turneului Comesad BCR Open, care a avut loc la Pitești.

În prezent, iubitul Simonei Halep antrenează mai mulţi copii, cărora le îndrumă primii paşi în tenis.
După ce a fost eliminată din grupe la Turneul Campioanelor, Simona Halep a anunțat că va pleca într-o vacanță, fără a dezvălui însă destinația.
(sursa foto: gsp.ro)

Vezi si

Adidas a întrerupt parteneriatul cu Beyonce. Vânzările erau sub așteptări

Adidas a pus capăt parteneriatului său vestimentar încheiat cu cântăreaţa americană Beyonce, a raportat marţi …