Wednesday , February 28 2024

Ei sunt copiii lui Mircea Dinescu

irina-dinescu
Irina are 31 de ani si este actrita

Pe el il cunoaste toata lumea, pe copiii sai a incercat sa-i tina departe de ochii lumii. Nu a reusit insa, pentru ca ambii copii ai lui Mircea Dinescu si-au ales cariere artistice.

Irina are 31 de ani si a jucat in cateva filmeIrina este fiica cea mare a lui Mircea Dinescu. Tanara are 31 de ani, este actrita si a jucat in cateva proiecte importante precum “Modigliani”, “Out of season”, “Italiencele” sau “What means Motley” alaturi de Andy Garcia, Dennis Hooper sau Ana Ularu. Intr-un interviu acordat pe vremea cand era studenta, Irina marturisea ca a suferit de pe urma numelui Dinescu.  “Am vrut chiar sa renunt la nume. Am discutat si cu ai mei, dar am depasit momentul “, spunea ea.

Andrei canta in trupa Steaua de Mare
Andrei canta in trupa Steaua de Mare
Andrei Dinescu, fiul poetului, este un rebel. El este muzicianul familiei. Face parte dintr-o trupa care imbina rock-ul psihedelic și progresiv cu manele. Andrei canta la vreo 13 instrumente, asa cum il lauda chiar Mircea Dinescu, care spune ca el este un admirator al muzicianului Andrei Dinescu. Intr-un interviu acordat revistei Vice, Andrei povestea despre trupa in care canta ”Steaua de Mare” si despre faptul ca-si doreste sa cante in cat mai multe locuri din tara.
wowbiz.ro

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …