Saturday , September 24 2022

Edward Maya, adept al MISA

Zeci de persoane au participat la deschiderea cursurilor MISA iniţiate de Gregorian Bivolaru, în Bucureşti. Printre ei a fost şi Edward Maya, care a confundat yoga cu MISA si a declarat că şi alţi artişti internaţionali au participat la astfel de lecţii şi nu este deranjat că numele lor este asociat cu această mişcare.
Zeci de oameni dornici sa se integreze in absolut au participat aseara la deschiderea oficiala a noului sezon de cursuri MISA. Cativa jurnalisti de la “Evenimentul Zilei” au participat la eveniment si au relatat cateva detalii senzationale de la fata locului.
Solistul a intarziat putin dar a prins la fix imaginile rupte parca din filmele erotice, in care li se povestea viitorilor cursanti despre “continenta sexuala” si despre minunile pe care le face aceasta practica pentru viata sexuala a oamenilor care o practica.
Artistul a ajuns pe la jumătatea lecţiei, împreună cu mai mulţi prieteni. El susţine că nu are nimic împotriva acestor practici întrucât şi artişti cu renume practică yoga, cum ar fi Sting. Curios probabil, Maya a uitat se pare de scandalurile cu “urino terapie” si alte practici sexuale in care au fost implicati membrii MISA.
“Toată lumea ştie că Madonna face yoga. Nu e nimic anormal să faci yoga. Sunt multe lucruri care se pot discuta pe această temă. Aseară a fost o conferinţă unde am vizionat un film despre plante, despre terapie, un lucru pe care trebuie să îl ştie toată lumea. Numele meu este asociat cu foarte multe lucruri, nu mă interesează că numele meu este asociat cu această organizaţie. Dacă nu aş fi locuit în America aş fi participat la mai multe şedinţe aici. O să merg des şi în America. Sting a rămas în carieră 30 de ani cu ajutorul yoga, asta mi-a povestit, o să merg alături de el la şedinţe în America” a spus Maya la Realitatea TV.
Intrebat daca il cunoaste pe Gregorian Bivolaru, Eduard s-a rezumat sa declare: “E ca si cum eu as citi o carte foarte buna, iar voi ma puneti sa critic autorul”, dand de inteles ca nu dezaproba practicile care l-au facut celebru pe controversatul “guru”.
“Eu m-am mutat în Miami, locuiesc în America, unde m-am întâlnit cu Sting şi el mi-a povestit despre yoga. Pur şi simplu am venit la prima conferinţă de deschidere, în rest nu mă interesează ce spun ziarele, deja e România. Am fost la conferinţă pentru că eu deja ştiam câteva lucruri despre asta. Am avut multe concerte în India, iar oamenii de acolo vorbesc foarte frumos despre yoga şi pur şi simplu m-a interesat şi sunt deschis la lucrurile acestea. Eu de la Sting am învăţat să practic yoga. Nu s-a întâlnit nimeni cu Bivolaru. Când am să ajung în America cu siguranţă am să practic iar yoga. Lucrurile astea pentru artişti sunt nişte lucruri esenţiale pentru că noi avem o viaţă stresantă cu un mediu foarte poluat. Cred că yoga te ajută să te relaxezi şi să ai o viaţă mai sănătoasă”, a spus Edward Maya şi la Zeus Tv.

Vezi si

Noua iubită a lui Johnny Depp e o avocată a sa. Joelle are 37 de ani și e în divorț

US Weekely dezvăluie că noua iubită a lui Johnny Depp este avocata lui, o femeie …