Saturday , June 22 2024

Echipa Pro TV, agresata de interlopii Biancai, la Deva. Postul de televiziune i-a platit nunta si are contract de exclusivitate cu sotii Slav

sotii Slav

Multa lume a crezut ca intre Bianca si postul PRO TV va fi o relatie de lunga durata, avand in vedere apetenta roscatei pentru mediatizare. Unii chiar glumeau spunand ca daca de Victor Slav s-ar putea sa divorteze in curand, legatura Biancai cu PRO TV va rezista mult mai mult.
Ce s-a intamplat insa joi seara in apropierea orasului Deva rastoarna toate aceste pronosticuri.
O echipa a postului PRO TV cu care Bianca se afla inca sub contract de exclusivitate a fost agresata de niste indivizi extrem de dubiosi in timp ce se tinea dupa masina in care se afla cel mai mediatizat cuplu la ora actuala din Romania.
Ziaristii ii insoteau pe cei doi pe drumul de intoarcere de la Budapesta, unde Bianca a anuntat ca se duce pentru a-si rezolva niste probleme de sanatate.
Agresorii pareau sa fie niste cunoscuti mai vechi ai roscatei si s-au aratat extrem de deranjati de prezenta ziaristilor care in zadar incercau sa explice ca roscata si sotul ei au semnat un contract cu postul de televiziune PRO TV. Pur si simplu, indivizii nu venisera la discutie, ci la intimidare. Din fericire, si reporterul, si cameramanul au scapat fara nici o zgarietura din altercatie, alegandu-se in schimb cu o sperietura groaznica.
Atitudinea Biancai si a lui Victor Slav este de-a dreptul socanta. Postul PRO TV e cel care le-a organizat nunta si cu care cei doi au semnat un contract de exclusivitate inclusiv pentru o anume perioada de timp dupa ceea ce se presupunea a fi cel mai frumos eveniment din viata lor. Practic, in schimbul unei sume consistente, sotii Slav au cedat drepturile de mediatizare a vietii personale postului respectiv.
In plus, daca Bianca se afla de putina vreme in curtea PRO TV, despre Victor Slav se poate spune ca este, efectiv, creatia acestui post. Prezenta lui aproape seara de seara pe micul ecran l-a transformat intr-un star de prime time la PRO TV, prin urmare comportamentul lui de acum este cu atat mai de neinteles. Colegilor lui de la Bucuresti nu le-a venit, pur si simplu, sa creada cand au auzit ce s-a intamplat la Deva.
wowbiz.ro

Vezi si

Actorul Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani

Actorul Donald Sutherland, protagonistul unor filme precum „Jocurile foamei” și „Animal House”, a murit la …