Tuesday , July 5 2022

EBA se descurca foarte bine cu cei doi copii la mare, fara bona

eba copii

Fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu este in aceasta perioada in vacanta la mare. Elena Basescu (EBA) a fost surprinsa de paparazzi in statiunea Mamaia, impreuna cu sotul sau si cei doi copii.
Imaginile click.ro releva doua detalii surprinzatoare. In primul rand, nu poate trece neobservat faptul ca EBA a revenit la o forma fizica spectaculoasa, dupa doar sase luni. Dupa ce a fost criticata in presa pentru kilogramele in plus adunate pe timpul sarcinii, acum ea starneste pana si admiratia presei de scandal, slabind 25 kg in aproximativ 6 luni.
Al doilea detaliu care surpinde este faptul ca EbA a ales sa mearga in vacanta fara bona, desi cei doi copilasi sunt inca foarte mici – Traian jr. are 6 luni, iar Sofia Anais are 1 an si 9 luni.
Elena Basescu este nedespartita de copiii sai, pe Sofia Anais luand-o cu ea chiar si in plenul Parlamentului European, pe vremea cand era eurodeputat. Acum, desi este in vacanta, tot EBa este cea are le poarta de grija micutilor, tatal acestora dandu-i o mana de ajutor doar cat sa ii ofere un ragaz pentru a manca o inghetata.

Vezi si

După Netflix, și HBO face economii. HBO Max opreşte producţiile din multe ţări europene

Warner Bros. Discovery a oprit producţia de conţinut local din multe ţări europene, inclusiv România, …