Sunday , November 27 2022

Ea este castigatoarea "MasterChef". Ce va face cu premiul de 50.000 de euro

jessica-zamfir-masterchef

Marti seara, “MasterChef” si-a desemnat castigatoarea celui de-al patrulea sezon. Este vorba despre Jesica – pe numele ei real Georgeta Zamfir – una dintre cele mai frumoase invigatoare din scurta istorie a show-ului culinar de la PRO TV.
Pe parcursul competitiei, Jesica sau Jesi, daca ar fi sa ne luam dupa felul in care o alinta colegii, s-a dovedit a fi una dintre cele mai emotive si mai sensibile concurente.
Cu greu s-a abtinut pe parcursul competitiei sa nu planga in momentul in care juratii ii criticau preparatele, dar inventivitatea si originalitatea au fost doua dintre caracteristicile care au salvat-o de fiecare data.
Cu un sufleu din taietei de casa cu sos de bolognese, cotlet cu crema de linte rosie si sofran, dar si para fiarta in vanilie cu briosa de ciocolata, Georgeta Zamfir a reusit sa ii dea pe spate pe cei trei chefi, care au desemnat-o castigatorea celui de-al patrulea sezon de “MasterChef”, iar premiul de 50.000 de euro o sa fie impartit intre cele mai apropiate persoane din viata sa.
cancan.ro

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …