Wednesday , February 8 2023

Ea e noua cucerire a tenismenului Grigor Dimitrov, după Șarapova și Nicole Scherzinger

La turneul de la Viena, la care a fost eliminat în sferturi, bulgarul Grigor Dimitrov a avut parte de o susținere care a întors multe priviri. Jucătorul este, conform presei tabloide, implicat într-o nouă relație cu o tânără dintr-o familie foarte bogată, după ce a fost împreună în ultimii ani cu nume consacrate precum Maria Sharapova și Nicole Scherzinger.

La Viena, bulgarul a avut în loja sa o prezență feminină, iar presa tabloidă a recunoscut imediat personajul. Este vorba despre Lolita Osmanova, 25 de ani, fiica unui potent om de afaceri rus – Eldar Osmanov.

Astfel, pe lista bulgarului după Maria Sharapova și cântăreața Nicole Scherzinger a apărut Lolita.

Conform Daily Mail, Lolita a ținut capul de afiș în urmă cu trei ani, atunci când s-a căsătorit cu Gaspar Avdolyan. Evenimentul a avut loc în Dolby Theather din Los Angeles, iar nunta a avut costuri totale de aproximativ 10 milioane de dolari. În plus, la fericitul eveniment a cântat Lady Gaga, cea care a fost adusă special pentru a încânta asistența.

Tot efortul financiar nu a fost însă de ajutor, cei doi divorțând. Acum, Lolita speră să aibă mai mult noroc alături de Grigor Dimitrov.

Aici poți vedea imagini de la nunta de poveste pe care a avut-o Lolita în 2017.

Vezi si

VIDEO. Jennifer Lopez și Ben Affleck, scenă stânjenitoare la Grammy. „Fii mai prietenos, mai motivat”

Un dialog stânjenitor, scurt, dar și plin de reproș, a fost surprins de camere la …