Saturday , February 24 2024

Ea e femeia care i-a stat alaturi lui Johnny Raducanu

Mirela Adascalitei (in stanga)
Mirela Adăscăliței (38 de ani), lector la Universitatea București din 1994 și traducător autorizat de limbă engleză, este femeia care i-a stat alături timp de 15 ani, până în ultima clipă, maestrului Johnny Răducanu.
Vecinii de pe strada Oltarului susţin că Mirela era foarte grijulie cu artistul, asigurându- i toate cele necesare unui trai cât mai confortabil. De altfel, preoţii care s-au ocupat de slujbă şi prietenii muzicianului au fost anunţaţi de tragica veste chiar de Mirela, semn al apropierii dintre cei doi. Mai mult, aseară, în momentul în care admiratorii sau amicii lui Johnny Răducanu începuseră deja să sosească la locuinţa artistului, spre a-i aduce un ultim omagiu, cea care i-a întâmpinat a fost chiar Mirela Adăscăliţei, care era recunoscută drept gazdă de toată lumea. De altfel, surse autorizate susţin că artistul s-a afişat cu Mirela la unul din concertele care au avut loc recent, în cadrul Festivalului George Enescu, de la Ateneul Român.
Trupul neînsufleţit al marelui artist va fi depus, astăzi, la Biserica Sf. Silvestru din Bucureşti, locul în care Johnny Răducanu mergea de multe ori, pe vremuri, să-l viziteze pe bunul său prieten, părintele Galeriu. Înmormântarea va avea loc mâine, la Cimitirul Mânăstirii Cernica. (sursa: libertatea.ro)

Vezi si

Premiile Cesar 2024: Filmul “Anatomie d’une chute”, şase trofee. Lista câștigătorilor

Lungmetrajul “Anatomie d’une chute”, regizat de Justine Triet, a fost marele câştigător al galei de …