Wednesday , February 8 2023

Ea e femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida în direct. Există suspiciunea că ținta era, de fapt, Simona Gherghe

Au apărut primele fotografii cu chipul femeii care a atacat-o pe Mirela Vaida în direct, cu un pietroi. Imaginile cu femeia trecută de prima tinerețe au fost publicate de cancan.ro.

În timpul atacului aceasta a fost auzită cum îi cerea vedetei să îi dea banii înapoi.
Ancheta a scos la iveală faptul că nu Mirela Vaida era ținta atacului. Sorin Ovidiu Bălan a declarat că femeia era convinsă că Simona Gherghe este cea care prezintă „Acces Direct”, rostindu-i continuu numele.

Simona Gherghe, fosta prezentatoarea a emisiunii, a ținut să transmită un mesaj de încurajare și să întărească ideea că episodul a fost real și totul s-a întâmplat din cauza unei erori de securitate.

„Mirela, știu că treci prin momente cumplite. Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut scena de ieri. Inima sus! O să fie bine! Suntem alături de voi. Iar celor care cred că ce s-a întâmplat ieri, în direct, este un fake le spun doar că breșe în securitate s-au văzut și la case mai mari, în cazul președinților. Nu te pui cu mintea unui om bolnav.
E groaznică scena și da, nu e deloc normală situația, dar nu credeți în scenarii. Știu bine locul, știu și oamenii de acolo și a fost o eroare de securitate. Și, mai cred că cei de acolo vor fi mai în siguranță de acum încolo. Iar puterea unui gând bun ajută întotdeauna”, a scris Simona Gherghe într-un InstaStory.

Vezi si

VIDEO. Jennifer Lopez și Ben Affleck, scenă stânjenitoare la Grammy. „Fii mai prietenos, mai motivat”

Un dialog stânjenitor, scurt, dar și plin de reproș, a fost surprins de camere la …