Thursday , June 20 2024

Ea e femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida în direct. Există suspiciunea că ținta era, de fapt, Simona Gherghe

Au apărut primele fotografii cu chipul femeii care a atacat-o pe Mirela Vaida în direct, cu un pietroi. Imaginile cu femeia trecută de prima tinerețe au fost publicate de cancan.ro.

În timpul atacului aceasta a fost auzită cum îi cerea vedetei să îi dea banii înapoi.
Ancheta a scos la iveală faptul că nu Mirela Vaida era ținta atacului. Sorin Ovidiu Bălan a declarat că femeia era convinsă că Simona Gherghe este cea care prezintă „Acces Direct”, rostindu-i continuu numele.

Simona Gherghe, fosta prezentatoarea a emisiunii, a ținut să transmită un mesaj de încurajare și să întărească ideea că episodul a fost real și totul s-a întâmplat din cauza unei erori de securitate.

„Mirela, știu că treci prin momente cumplite. Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut scena de ieri. Inima sus! O să fie bine! Suntem alături de voi. Iar celor care cred că ce s-a întâmplat ieri, în direct, este un fake le spun doar că breșe în securitate s-au văzut și la case mai mari, în cazul președinților. Nu te pui cu mintea unui om bolnav.
E groaznică scena și da, nu e deloc normală situația, dar nu credeți în scenarii. Știu bine locul, știu și oamenii de acolo și a fost o eroare de securitate. Și, mai cred că cei de acolo vor fi mai în siguranță de acum încolo. Iar puterea unui gând bun ajută întotdeauna”, a scris Simona Gherghe într-un InstaStory.

Vezi si

VIDEO. Complexul megalitic Stonehenge din Marea Britanie, stropit cu vopsea portocalie de activişti pentru mediu

Activişti pentru mediu au împroşcat miercuri cu vopsea complexul Stonehenge din Marea Britanie, iar potrivit …