Monday , December 5 2022

Dupa Piturca, si Mircea Sandu: Un tanar actor cere test ADN pentru a demonstra ca e fiul "Na[ului"

Un tanar in varsta de 22 de ani, care sustine ca este fiul nelegitim al presedintelui FRF, Mircea Sandu, a cerut magistratilor recunoasterea paternitatii. Daniel Ionescu spune ca tatal sau si-a incalcat promisiunea facuta catre el cand era copil, si anume de a-l recunoaste la varsta majoratului, iar de ceva timp nu mai vrea sa stie de existenta lui. Pentru a fi impacat cu el insusi, sustine baiatul, a cerut ca numele lui Mircea Sandu sa fie trecut pe certificatul sau de nastere.
Daniel Ionescu este din Bucuresti si este pasionat de teatru si muzica, Pentru ca o buna bucata de vreme a fost solistul unei formatii rock, iar in acelasi timp si actor, el a interpretat mai multe roluri in Compania Nationala de Teatru “Arca lui Noe”. El sustine ca parintele sau este chiar seful FRF, Mircea Sandu, care a avut o relatie extraconjugala cu mama lui, Elena Codreanu, in perioada anilor ’90. “O fac pentru linistea mea sufleteasca, nu pentru bani. M-a deranjat ceva ce a facut acum doi ani de zile si de atunci acel lucru ma macina. Nu pot da alte amanunte, este ceva intim. Asa se explica de ce am deschis procesul abia acum”, a explicat Daniel Ionescu pentru cancan.ro.
Cererea prin care Daniel l-a chemat in judecata pe Mircea Sandu pentru stabilirea paternitatii a ajuns pe masa magistratilor de la Judecatoria Sectorului 2. Potrivit acesteia, in certificatul de nastere al tanarului figureaza fostul sot al mamei sale. Cu toate acestea, Mircea Sandu si-ar fi indeplinit obligatiile de tata, cel putin la inceput. Seful FRF ar fi trimis periodic sume de bani pentru cresterea copilului si il vizita acasa, petrecandu-si timpul cu baiatul. “Paratul a promis mamei reclamantului ca atunci cand va implini varsta de 18 ani, acesta il va recunoaste, astfel incat sa poata beneficia de toate drepturile ce decurg din aceasta recunoastere voluntara”, se arata in dosarul instantei.

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …