Sunday , August 14 2022

După o zi, Will Smith i-a cerut scuze și lui Chris Rock pentru că l-a lovit pe scena Oscarului

Will Smith i-a cerut scuzele și comediantului Chris Rock într-o postare pe Instagram pentru comportamentul său la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar. Smith a urcat pe scenă și i-a tras o palmă lui Rock din cauza unei glume făcute la adresa soției lui Smith, Jada Pinkett Smith.

„Comportamentul meu la decernarea Premiilor Academiei de aseară a fost inacceptabil și ne-scuzabil”, a scris Will Smith. „Glumele pe seama mea fac parte din jobul pe care-l am, dar o glumă despre starea medicală a lui Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional”, a scrie Smith, potrivit Wall Street Journal. „Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Mă simt jenat de ce am făcut, iar faptele mele nu caracterizează omul care sunt”.

Incidentul din timpul galei premiilor Oscar a pornit după ce Chris Rock, aflat pe scenă, a spus o glumă,  adresându-i-se Jadei că „abia aştept să văd G.I. Jane II”. Gluma lui a fost o aluzie la faptul că actrița este tunsă „zero”, precum actrița Demi Moore în filmul GI Jane. De fapt, Jada Pinkett Smith suferă de apolecie, o afecţiune care duce la căderea părului.
În cadrul repetițiilor pentru premii, Chris Rock nu a spus gluma care l-a determinat pe Will Smith să-l pălmuiască, au spus surse din echipa de producție. Gluma domnului Rock, despre părul scurt al doamnei Pinkett Smith, nu era nici pe teleprompterul pentru spectacol, au spus sursele citate.

Jada Pinkett Smith a spus pe rețelele de socializare că suferă de alopecie, o afecțiune care provoacă căderea părului și în ultima vreme apare în public rasă pe cap.

Chris Rock a refuzat să depună plângere la poliție împotriva lui Will Smith.

Standardele de conduită ale Academiei spun că organizația poate lua măsuri disciplinare, inclusiv revocarea premiilor. Academia poate lua și măsuri mai puțin drastice, inclusiv mustrări private sau publice și pierderea temporară sau permanentă a eligibilității pentru viitoarele premii Oscar.

Vezi si

Actrița Anne Heche a murit la o săptămână după accidentul rutier 

Actrița americană Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, nu și-a recăpătat cunoștința după …