Ducu Darie, furios pe Anca Pandrea din cauza pozelor sexy cu tatal sau

22 februarie 2011, 8:28

La cinci luni de când Iurie Darie şi Anca Pandrea s-au lăsat fotografiaţi goi, acasa la ei, fiul actorului, regizorul Ducu Darie, aduce acuzaţii grave în revista VIP.

In conditii le in care, la acea vreme, fotografiile aparute in „Ziarul National” au fost preluate de intreaga presa din Romania, iar emisiunile TV de profil au intors subiectul pe toate fetele si au facut din cei doi vedete sexy de varsta a treia, Ducu Darie a tăcut o vreme, după care a încercat să-şi scuze părintele, lăsând de înţeles că ar avea Alzheimer.

Iată că trecerea timpului nu l-a liniştit pe Ducu, iar regizorul şi-a spus oful în cel mai recent număr al revistei VIP, recunoscând, în premieră, că s-a înfuriat din cauza pozelor porno. Mai mult, acesta o atacă indirect şi pe Anca Pandrea, pe care o consideră responsabilă de acţiunile tatălui lui.

„Pe mine m-a enervat apariţia lui în fotografiile respective, care au făcut vâlvă. Dar acest lucru nu a venit din partea lui, cred că el habar nu are. Tocmai ne bucurasem cu toţii la ziua lui, când a împlinit 80 de ani. Fix la patru luni după aceea, au apărut pozele, fapt care m-a amărât”, a declarat Alexandru Darie pentru „VIP”.

Contactată telefonic de Click!, Anca Pandrea nu a fost surprinsă să audă aceste acuzaţii.

„Nu merită să-i răspund. Dacă într-adevăr îi păsa de tatăl lui, trebuia să-i dea un telefon. Când a împlinit Iura 80 de ani, eu l-am sunat şi l-am rugat să vină la petrecere, chiar am insistat”, ne-a declarat Anca Pandrea.