Tuesday , September 27 2022

Ducii de Cambridge, William și Kate, au făcut publică felicitarea de Crăciun 2021

Felicitarea de Crăciun pentru anul 2021 pe care au publicat-o vineri ducii de Cambridge, prinţul William şi Kate, prezintă cuplul princiar britanic alături de cei trei copii ai lor, George, Charlotte şi Louis, într-o imagine realizată în timpul vacanţei lor din acest an în Iordania.

Fotografia, difuzată vineri pe reţelele de socializare de biroul de presă de la reşedinţa lor oficială, Palatul din Kensington, îi prezintă pe cei doi duci de Cambridge care zâmbesc alături de copiii lor, îmbrăcaţi în ţinute lejere de vară, într-o imagine de familie.

În fotografie, realizată în timpul unei vacanţe petrecute în vara acestui an în Iordania, Kate poartă o rochie verde kaki, în timp ce prinţesa Charlotte, în vârstă de şase ani, este îmbrăcată într-o rochiţă albastră şi se află în dreapta tatălui ei.

Prinţul George, în vârstă de opt ani, zâmbeşte în dreapta mamei sale, purtând o bluză cu guleraş şi imprimeu camuflaj, în timp ce mezinul familiei, Louis, în vârstă de trei ani, stă jos pe o blană naturală şi poartă un tricou bleumarin în dungi şi bermude gri.

„Suntem încântaţi să împărtăşim o nouă imagine cu familia noastră, care va apărea pe felicitarea de Crăciun din acest an”, au scris ducii de Cambridge pe reţelele de socializare, potrivit Aagerpres, care preia EFE.

Un purtător de cuvânt al cuplului princiar britanic a dezvăluit că fotografia a fost realizată în timpul unei vacanţe în Iordania de anul acesta, fără să precizeze însă perioada exactă în care a avut loc călătoria ducilor de Cambridge.

 

Vezi si

După decesul reginei Elisabeta a II-a, preţul de vânzare al câinilor Corgi atinge noi recorduri

Câinii Corgi, patrupede de talie mică adorate de regina Elisabeta a II-a, au atins preţuri …