Saturday , November 26 2022

Ducele de Edinburgh, cunoscut pentru gafele sale, se remarca din nou


Principele consort al reginei Marii Britanii Elisabeta a II-a, Philip, duce de Edinburgh, s-a remarcat din nou prin ‘umorul’ s\u deosebit, întrebând o persoan\ cu handicap ‘peste câte persoane a trecut cu scuterul s\u’, de fapt un scaun cu rotile, dup\ cum relateaz\ The Daily Telegraph.
În timpul vizitei pe care o efectua împreun\ cu regina într-o zon\ a Londrei, cu ocazia celei de-a 60-a anivers\ri de la urcarea acesteia pe tron, ducele de Edinburgh, în vârst\ de 90 de ani, a ar\tat c\ problemele de s\n\tate cu care s-a confruntat în ultima vreme nu i-au afectat sim]ul umorului.
Protagonistul glumei a fost David Muller, 60 de ani, administratorul domeniului Valentine Mansion din Redbridge, nord-estul Londrei, pe care cuplul regal l-a vizitat în prima sa ie[ire cu ocazia jubileului de diamant.
Miller a spus ulterior c\ nu s-a sup\rat deloc.’Este tipic pentru duce. El este renumit pentru umorul s\u, dar nimic groaznic nu s-a întâmplat, totul a fost parte dintr-o glum\ bun\!’
Cuplul regal a început miercuri o serie de vizite în Londra, cu ocazia celebr\rii a 60 de ani de urcarea pe tron a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. În primul rând, suverana [i ducele de Edinburgh au vizitat zona Redbridge, urmând s\-[i continue periplul prin Londra în s\pt\mânile urm\toare. Pe aleile domeniului Valentin Mansion s-au adunat mii de oameni pentru a o saluta pe regin\.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …