Sunday , October 2 2022

Drew Barrymore oferă sfaturi despre frumuseţe pe un site de dezvoltare personală

Actriţa americană Drew Barrymore a lansat o emisiune săptămânală pe un site de dezvoltare personală, în care oferă sfaturi pentru menţinerea frumuseţii, informează contactmusic.com.
Actriţa americană şi-a lansat de curând propria colecţie de produse cosmetice, “Flower Beauty”, şi intenţionează să se folosească de celebritatea sa pentru a-şi promova o emisiune săptămânală, “Tip Tuesday”, în care le prezintă fanilor ei, pe internet, cele mai recente tendinţe din arta machiajului.
Fanii actriţei sunt invitaţi să posteze întrebări despre frumuseţe pe conturile de Facebook şi de Twitter ale brandului Flower Beauty, iar Drew Barrymore va încerca să răspundă acestor întrebări în noua ei emisiune online.
Drew Barrymore a prezentat deja, pe site-ul UsMagazine.com, primul episod din acest show online, în care le-a arătat admiratoarelor sale cum să îşi facă “gene de păianjen”. Însă următoarele materiale video cu vedeta americană vor fi postate pe site-ul FlowerBeauty.com.
Drew Barrymore este actriţă şi producătoare de film, ea apărând pentru prima oară în faţa camerelor de filmat pe când avea doar 11 luni. Barrymore a debutat în cinematografie în 1980, în filmul “Eveniment periculos/ Altered States”, câştigându-şi celebritatea cu rolul din “E.T.” şi devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor. Ea a ales ulterior să îşi dezvolte cariera actoricească cu roluri de comedie. După o serie de filme mai puţin cunoscute, Drew Barrymore a apărut în câteva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria “Îngerii lui Charlie”, “Chihuahua de Beverly Hills” şi “Despre bărbaţi şi nu numai”. A câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din “Grey Gardens” (2009).
Deţinătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a apărut pe coperta revistei People în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …