Thursday , December 8 2022

Dramele din viata lui Joe Biden, contracandidatul lui Trump pentru Casa Alba. Şi-a pierdut soţia, fiica şi fiul

Joe Biden, candidatul democrat aflat in cursa pentru Casa Alba, s-a confruntat de două ori cu tragedia pierderii copiilor, o fata si un baiat. Ba mai mult, şi-a pierdut şi soţia. 

În 1972, la o lună după ce a câştigat prima cursă la Senat, Joe a primit o veste devastatoare. Soţia sa, Neilia, şi fiica lor de 13 luni, Naomi, muriseră într-un accident de maşină. Beau şi Hunter, care se aflau, de asemenea, în maşină, au fost, de asemenea, grav răniţi, dar au supravieţuit accidentului. Acest lucru s-a întâmplat cu doar o săptămână înainte de Crăciun.

”Pentru prima dată în viaţa mea, am înţeles cum ajung unii oameni să îşi ia viaţa.Nu pentru că erau erau nebuni, ci pentru că fuseseră în vârful muntelui, dar ştiau în inima lor că nu vor mai ajunge niciodată acolo. Îmi amintesc că am ridicat privirea şi am spus: „Doamne”, de parcă aş fi vorbit eu însumi cu Dumnezeu, „Nu poţi fi bun?”, povestea el mai târziu.

Joe Biden a decis să se dedice celor doi fii ai săi. Erau peste tot împreună. În 1977, Biden s-a căsătorit cu Jill Biden şi au avut o fiică, Ashley, care are acum 36 de ani.

Beau şi Hunter au fost mereu acolo pentru tatăl lor. “Îi simţeam cum veneau la mine în pat chiar şi când aveau 15 ani. Tată, eşti ok’’, mă întrebau.

Ca şi cum toate astea nu ar fi fost de ajuns, familia a mai primit o lovitură dură. În mai 2015, Beau Biden a murit din cauza cancerului cerebral. Avea 46 de ani, era căsătorit cu Hallie Biden, iar ultimele zile le-a petrecut la la un centru de reabilitare din Maryland, luptând împotriva bolii. Din păcate, nu a reuşit.

Primele simptome au apărut în 2010, când Beau a suferit un accident vascular cerebral uşor. Apoi, în 2013, a experimentat episoade de dezorientare şi slăbiciune. Medicii de la Universitatea din Texas l-au diagnosticat cu cancer la creier şi au efectuat atunci o intervenţie chirurgicală cu succes. Beau a a urmat un tratament dur, radioterapie şi chimio. Cu toate acestea, doi ani mai târziu, cancerul a revenit şi de data aceasta a fost nemilos.

”Cu inimile frânte, Hallie, Hunter, Ashley, Jill şi cu mine anunţăm pierderea soţului, fratelui şi fiului nostru Beau. S-a luptat cu cancerul cerebral cu aceeaşi integritate, curaj şi forţă pe care le-a demonstrat în fiecare zi din viaţa sa”, a sunat atunci anunţul despărţirii.

okmagazine

Vezi si

Ce au căutat românii pe Google în 2022. Ucraina, Roxadustat și Florin Salam, în topul căutărilor

Google prezintă de 11 ani în fiecare lună decembrie listele cu cele mai populare (trending) …