Monday , October 3 2022

Drake, cântărețul cu cele mai mai mari vânzări din acest deceniu

Rapperul canadian Drake va fi recunoscut drept artistul deceniului la viitoarea gală Billboard Music Awards, având în vedere că este muzicianul cu cele mai mari vânzări între 2010 și 2021, relatează miercuri EFE.

Rapperul și actorul canadian s-a impus în fața lui Taylor Swift, Bruno Mars, Rihanna și Adele, care în această ordine alcătuiesc lista celor mai de succes muzicieni ai ultimilor zece ani, potrivit reputatei reviste Billboard, care din 1956 realizează topul albumelor și cântecelor cele mai vândute în SUA. Potrivit Billboard, Drake s-a clasat drept artistul cel mai bine poziționat atât pe lista de vânzări cât și la categoriile care măsoară impactul asupra rețelelor de socializare și veniturile derivate din turnee. În total, rapperul s-a clasat de 9 ori pe primul loc pe lista Billboard 200 (care include cele mai de succes discuri ale momentului), datorită celor cinci albume lansate din 2010 și alte “mixtape-uri” comerciale. Drake va primi acest premiu în data de 23 mai, la gala Billboard Music Awards, care va fi prezentată de Nick Jonas.

Drake este, totodată, artistul cu cele mai multe trofee din istoria premiilor Billboard, care recompensează cele mai bine vândute albume ale anului, spre deosebire de premiile Grammy, votate de experți din industria muzicală.
La gala din 23 mai, Taylor Swift ar putea egala recordul lui Drake (27 de trofee) dacă va câștiga cele 4 nominalizări, deși principalul favorit al ediției din acest an este The Weeknd care a primit în total 16 nominalizări. (Agerpres)

Vezi si

VIDEO FABULOS. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie din lichid, chiar pe scenă, la Paris

Casa de modă Coperni a ridicat ștacheta în domeniul tehnologiei fashion la sfârșitul show-ului în …