Tuesday , March 5 2024

Dr. Dre îşi încheie cariera de rapper după lansarea albumului "Detox"

Dr. Dre îşi va încheia cariera de rapper după lansarea celui de-al treilea proiect solo al său, albumul “Detox”, programată pentru 2011, potrivit femalefirst.co.uk.
Rapperul a lucrat la cel de-al treilea proiect solo peste un deceniu, materialul fiind programat pentru lansare pe 11 februarie 2011, după o serie de amânări.
Dr. Dre a declarat că a folosit artişti tineri pentru acest album, ca să spună lucruri pe care el nu le-ar spune.
Artistul a recunoscut că s-a luptat să finalizeze albumul pentru că, având 45 de ani, îi este frică de faptul că va pierde fanii tineri. “Singurul lucru care mă încurcă este faptul că îmbătrânesc… Pot să folosesc artişti tineri pe acest album, ca să spună lucruri pe care eu nu le-aş spune”, a declarat el pentru Xxl Magazine.
Dr. Dre a recunoscut că “Detox” este ultimul său album în calitate de cântăreţ, urmând să se concentreze mai mult pe cariera sa de producător, “să crească” următoarea generaţie de rapperi. “A trecut vremea în care intram în cabină pentru înregistrări. Voi căuta talente noi şi artişti noi cu care să lucrez. Dar partea cu cântatul s-a terminat”, a mai spus el.
“Detox” este primul său album de studio lansat după “2001”, care a apărut pe piaţă în 1999.
Anunţată iniţial pentru 2004, lansarea albumului a fost amânată de mai multe ori, rapperul precizând recent că materialul discografic va ieşi cu siguranţă pe piaţă în 2011.
Dr. Dre a vândut peste 57 de milioane de albume solo şi a produs albume de succes pentru artişti precum Snoop Dogg, Eminem, 2Pac, Lil Wayne, Mary J. Blige, Pussycat Dolls şi Burt Bacharach.

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …