Thursday , September 29 2022

Dosar PENAL pentru impresarul Alexandrei Stan

marcel prodan

Alexandra Stan a depus plângere penală pe numele impresarului ei Marcel Prodan. Ea l-a acuzat pe acesta de şantaj şi ameninţare.
Cântăreaţa a depus plângere la poliţie împotriva impresarului Marcel Prodan, acuzându-l pe acesta de şantaj şi ameninţare în repetate rânduri cu scopul de a o convinge să renunţe la o parte din banii care i se cuveneau din concerte.
Sâmbătă, impresarul vedetei a bătut-o cu bestialitate pentru că a îndrăznit să-i ceară socoteală la bani. Acesta şi-a ieşit din fire şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele până a băgat-o în spital.
Cel care a impresariat-o pe solistă timp de cinci ani a încercat să muşamalizeze incidentul groaznic petrecut săptămâna trecută, anunţând pe pagina de Facebook a Alexandrei Stan că aceasta a suferit un accident rutier.
“Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. Se recuperează. Revenim cu amănunte. Echipa de management a Alexandrei Stan”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a solistei.
De cealaltă parte, cântăreaţa a dezvăluit luni că totul este o minciună şi de fapt a fost bătută crunt de cel care se ocupă de imaginea ei.
“Totul este o minciună, nu am avut niciun accident de maşină. Este o invenţie a managerului meu, cel care m-a bătut până m-a băgat în spital. Vreau să ştie toată lumea că îndur tratamente oribile din partea lui de un an de zile, şi nu mai pot! Accidentul a fost doar un pretext ca să justifice lipsa mea de la concerte!”, a povestit vedeta.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …