Thursday , September 29 2022

Donald Trump a i-a făcut complimente "îndrăzneţe" Primei Doamne a Franţei

trumpii si macronii

Istoricul comentariilor președintelui american Donald Trump la adresa felului în care arată femeile s-a mai îmbogățit joi cu un nou capitol, în timpul întâlnirii liderului de la Casa Albă cu președintele Franței, Emmanuel Macron, și cu soția acestuia, Brigitte, la Paris.
 
‘Ești într-o formă atât de bună’, i-a spus Trump Primei Doamne a Franței, Brigitte Macron, care în acel moment stătea alături de soția lui Trump, Melania. Apoi, părând că se întoarce către președintele francez, Trump a adăugat: ‘Este într-o formă fizică atât de bună — superbă’.
Comentariile lui Trump au putut fi auzite în timpul transmisiei video live pe pagina oficială de Facebook a lui Emmanuel Macron în care era prezentată sosirea președintelui american la Palatul Elysse. Însă aceste cuvinte sunt doar ultimele dintr-o serie de comentarii publice cel puțin stranii făcute de Trump la adresa femeilor încă de când era candidat la alegerile prezidențiale din SUA, din noiembrie 2016.
La 29 iunie a.c., Trump a fost criticat dur după ce a scris că rețeaua sa favorită, Twitter, că moderatoarea unui post de televiziune american, Mika Brzezinski, pe care a numit-o ‘Nebuna de Mika’, l-a vizitat la proprietatea sa Mar-a-Lago în timp ce ‘sângera groaznic după un lifting facial’.
În aceeași săptămână, Trump a avut de făcut comentarii și la adresa ziaristei irlandeze Caitriona Perry, în timpul unei convorbiri telefonice din Biroul Oval cu premierul irlandez Leo Varadkar. ‘Are un zâmbet plăcut pe chip, deci pariez că te tratează bine’, i-a spus Trump lui Varadkar la telefon.
Potrivit unui articol publicat de revista Rolling Stone în 2015, la începutul campaniei pentru obținerea nominalizării Partidului Republican, Trump a făcut comentarii jignitoare la adresa singurei femei care a participat la alegerile primare ale Partidului Republican pentru nominalizarea unui candidat al formațiunii în cursa pentru Casa Albă. ‘Uitați-vă la moaca ei! Ar vota cineva pentru așa ceva? Vă puteți imagina așa ceva, fața viitorului nostru președinte?’, a spus Trump despre Carly Fiorina.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …