Tuesday , October 19 2021

DOCUMENT. Andreea Marin prezintă PUBLIC motivele divorțului

Andreea Marin a anunţat în urmă cu câteva zile separarea de soțul său, Tuncay Ozturk. Fosta moderatoare TV a prezentat în cadrul emisiunii “Agentul VIP” de la Antena Stars, documentul în care vedeta a scris care au fost motivele pentru care a decis să se despartă de partenerul său de viață.
andreea-tuncay

 “M-am căsătorit cu soţul meu la data de 19.12.2013. Din nefericire pe parcursul căsătoriei au apărut neînţelegeri între noi, ca rezultat al unei imcompatibilităţi între valorile şi aspiraţiile noastre, descoperite în timp. Acestea au dus la alterarea relaţiei, generând în ultimul timp între noi o stare de tensiune implicită care mă afectează în mod grav şi care ne-a făcut să fim practic separaţi. Încercările mele repetate de a găsi un compromis nu au dat rezultatele aşteptate. În aceste condiţii continuarea relaţiilor de familie nu mai este posibilă, raporturile dintre noi fiind grav şi iremediabil afectate. Faţă de toate cele expuse mai sus, vă rog să admiteţi acţiunea aşa cum a fost fondată”, a scris Andreea Marin.

Vezi si

Sean Penn divorțează după un an de căsătorie

După doar un an de căsnicie, Sean Penn și Leila George au decis să meargă …

One comment

  1. pe cine intereseaza motivele acestui divort ? la atitia barbati ce a avut nu mai prezinta interses , plus la turc erau diferente mari de cultura, virsta,religie, obiceiuri.