Saturday , November 26 2022

Divortul dintre Irinel si Monica, un aranjament? Afaceristul ar fi planuit din timp sa-si salveze averea

La un an și jumătate de la divorțul Columbenilor, apar detalii incredibile, Potrivit site-ului nefiltrat.ro, despărțirea, ca de altfel întregul mariaj dintre Irinel și Monica, a făcut parte dintr-un plan bine pus la punct de omul de afaceri.
Conform sursei citate, divorțul a fost premeditat de afaceristul de la Izborani cu 7 luni înainte ca Moni să intenteze actele. Motivul? 2010 a fost anul în care Irinel a început să realizeze că este pe cale să piardă tot, dup[ ce garantase cu toate bunurile sale mai multe împrumuturi pentru afacerea de la Târgu Cărbunești, și i-a venit ideea de a-și salva jumătate din avere în modul în care mulți milionari ai lumii, amenințați de faliment, o fac: prin divort și împărțirea averii.
Dovada că între cei doi a existat un plan bine pus la punct stă o discuție pe care Monica și Irinel au avut-o pe sms, în luna iulie 2010, imediat dupa ce tânăra a plecat cu fiica ei pentru prima dată în Statele Unite.
“Nu spune nimănui de planurile noastre. Te pup”, îi scria Irinel Monicăi.
“Bravo. Normal că nu. Te pup”, îi răspundea fosta soție.
Aranjamentul dintre cei doi ar fi eșuat, însă, în momentul în care milionarul și-a dat seama că este foarte posibil s-o piardă pe Irina și a trebuit să aleagă între a-și pierde toată averea sau a rămâne fără copil. Nici Monica nu a renunțat la fetiță și acesta a fost motivul pentru care cei doi au ajuns la cuțite și au rămas săraci.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …