DiCaprio, trist dupa al treilea Glob de Aur: Dragut, dar nu e un afurisit de Oscar!

reportersite
11 ianuarie 2016, 19:43

revenant„Vesnicul” candidat la Oscar, Leonardo DiCaprio, actor de cand se stie, si-a imbogatit palmaresul cu inca un Glob de Aur. Constient ca frustrarile sale de a nu fi castigat pana acum un Oscar au ajuns si in presa, actorul a facut, la ceremonia de inmanare a Golden Globes, o declaratie care a facut deliciul publicatiilor din intreaga lume.

„Da, e dragut sa castigi, e al treilea Glob de Aur pentru mine. Dar nu e un afurisit de Oscar, asa e?”, a spus oarecum amuzat DiCaprio duminica seara, in momentul cand i-a fost inmanata statueta pentru rolul facut in „The Revenant”, conform Waterford Whispers News.

DiCaprio a fost recompensat cu Globul de Aur la categoria Cel mai bun actor intr-un film dramatic.

„De cinci ori…, de cinci ori am fost nominalizat pentru un Oscar, iar in jumatate dintre cazuri nici nu au fost cele mai bune filme ale mele. M-ati vazut in ‘Revolutionary Road’ (film din 2008 – n. red.), pentru numele lui Dumnezeu?”, a mai spus actorul dupa ce a parasit scena, intr-un interviu acordat media.

„Aproape am fost omorat de un urs cand am facut filmul – asta va doriti (…)? Daca nu castig de data asta, cred ca va trebui sa joc rolul unui actor tulburat si frustrat, care isi face un obicei din a-i vizita acasa pe cei care voteaza la Oscar, pentru a-i ameninta cu violenta fizica”, a mai spus zambind actorul.