Wednesday , October 5 2022

"Diana avea probleme mentale", spune biografa familiei regale

Îndrăgită de atâţia oameni, prinţesa Diana a fost o cu totul altă persoană decât se credea iniţial, potrivit spuselor biografei familiei regale, Penny Junor.
Nu a fost grozavă nici ca mamă şi nici ca soţie, potrivit cărţii publicate de autoare. Se pare că Lady Di a fost o mamă plină de ifose, leneşă şi manipulatoare. În plus, era atât de geloasă încât a concediat o dădacă de-a lui William pe motiv că avea impresia că fiul ei se ataşase de aceasta şi îi era teamă să nu fie înlocuită în inima lui.
Cât priveşte relaţia cu Charles, Diana a greşit mult, crede Junor, mai ales din cauza faptului că a avut şi ea de suferit la rândul ei în copilărie din cauza relaţiei dintre părinţii săi, terminată când mama ei a fugit cu un alt bărbat.
Dacă iniţial părea că îl adoră pe Charles, că e extrem de fericită alături de el, imediat după ce au devenit soţ şi soţie Lady Di s-a schimbat complet. A devenit nefericită, retrasă şi a încercat să îşi găsească fericirea în braţele altor bărbaţi.
Pe de altă parte, Penny Junor e conştientă de faptul că şi Charles a greşit. El avea 32 de ani când s-a căsătorit cu Diana, cu 12 ani mai tânără, şi trebuia să fie responsabil şi matur, deoarece nu o iubea, dar era convins că o va face pentru că Diana era atât de veselă şi sociabilă pe atunci.
Chiar dacă a fost criticată, autoarea spune că nu regretă cele scrise deoarece a trăit lângă familia regală şi îi cunoaşte bine pe toţi. În plus, la ea ajung şi toate bârfele. Astfel, a spus şi va repeta că Diana avea probleme mentale din cauza copilăriei nefericite.

Vezi si

Chris Martin, solistul Coldplay, are „o serioasă infecție pulmonară”. Trupa își amână concertele

Trupa britanică Coldplay și-a anulat opt concerte în Brazilia, după ce solistul formației, Chris Martin, …