Sunday , December 4 2022

Dezvaluiri picante: Escapade amoroase intre Liz Taylor si presedintele Kennedy

Starul cinematografiei americane Elizabeth Taylor ar fi avut relaţii intime cu preşedintele John F. Kennedy şi cu actorul Robert Stack, pe când aceasta era adolescentă, se arată în cea mai recentă biografie neautorizată a actriţei.
Noua biografie a actriţei, “Elizabeth Taylor: There is Nothing Like a Dame”, a fost scrisă de Danforth Prince şi Darwin Potter. Autorii au petrecut mulţi ani încercând să obţină informaţii inedite despre una dintre cele mai frumoase vedete hollywoodiene, potrivit Mediafax.ro.
Noul volum promite să ofere cititorilor detalii picante “despre iubirile, relaţiile şi viaţa amoroasă a lui Liz Taylor”.
Potrivit lui Prince şi Porter, Reagan avea 36 de ani când a invitat-o pe mult mai tânăra Taylor să cineze alături de el la reşedinţa lui din Hollywood Hills. Atunci preşedintele american a căzut în mrejele adolescentei cu ochi violet.
Biografia autorizată a lui Elizabeth Taylor mai consemnează o discuţie pe care aceasta ar fi avut-o cu un prieten apropiat: “Reagan s-a purtat cu mine de parcă aş fi fost o femeie în toată firea, ceea ce m-a încântat. Ne-am aşezat pe canapea şi eram sigură că şi-ar fi dorit să preia frâiele, dar părea prea ruşinos să facă primul pas. Eu am fost agresoarea. După un preludiu înfocat pe canapea, am ajuns în dormitor”.
Detaliile cu privire la relaţia lui Taylor cu Kennedy îi vor surprinde cu siguranţă pe cititorii noii biografii, deoarece autorii spun că actriţa şi politicianul obişnuiau să participe, alături de actorul Robert Stack, la escapade sexuale care se desfăşurau în piscina politicianului.
Danforth Prince şi Darwin Potter susţin, de asemenea, că Elizabeth Taylor a avut legături amoroase cu alte staruri, printre care Peter Lawford, Errol Flynn, Tony Curtis, Paul Newman şi Frank Sinatra, pe care ar fi încercat să îl şantajeze pentru a o lua de soţie, spunându-i că îi poartă copilul.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …