Sunday , May 26 2024

Dezvaluiri picante din viata Mihaelei Radulescu

“Rochiţele arată aşa de frumos încât îmi vine să fac o fată. Îmi place ideea. Realmente îmi place şi cred că mi se potriveşte foarte bine statutul de mamă. M-aş împlini dacă aş avea o fată.”, a spus Mihaela Rădulescu la Cancan TV.
Despre revenirea în televiziune, Mihaela nu vrea să audă momentant. Acest lucru, doar din cauza lui Ayan, care are aproape toată viaţa legată de Monte Carlo. “Mereu primesc câte o propunere. Eu le tot spun NU. Motivul nu e că nu al vrea, ci copilul meu. Viaţa lui Ayan e acolo, şcoala lui e acolo.”, a explicat Rădulescu.
Mihaela despre a face dragoste: “Sunt multe lucruri pe care le faci dacă într-adevăr ai făcut dragoste. Dacă acolo a fost atâta iubire încât să fi făcut dragoste. Noi, fetele, o simţim din cap până în picioare. Eu după ce fac dragoste aş lua-o de la capăt. Dacă eram băiat, ţi-aş fi spus că după dragoste aş face sex”, a fost răspunsul al Mihaelei Rădulescu.
“Dragostea dispare atunci când îţi moare sufletul! Dragostea moare doar dacă e ucisă, ea nu se sinucide! Dragostea moare de mâna celui care nu mai vrea! Mie mi s-a întâmplat ca dragostea să fie ucisă fie de mine, fie de cel pe care îl iubeam. Amorurile care preced o mare dragoste sunt doar de antrenament. Eu pot să spun că am întâlnit marea dragoste. “, a mai spus Mihaela.

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …