Tuesday , April 23 2024

Dezvăluire uluitoare despre Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana, care s-a sinucis

kurt cobain

Într-un interviu care nu a fost difuzat niciodată, solistul trupei Nirvana, care s-a sinucis în anul 1994, a mărturisit că a crezut că era homosexual în adolescență.
În iulie 1993, cu putin inainte de moartea sa, Kurt Cobain i-a acordat un interviu la New York jurnalistului Jon Savage, scrie independent.co.uk.
Interviul nu a fost difuzat niciodată, iar acum a ajuns pe internet. Kurt Cobain a recunoscut că a fost un neadaptat în timpul liceului. Întrebat dacă unii colegi de-ai săi au crezut că era gay, cândărețul a răspuns: “Da, până și eu am crezut că eram gay. Credeam că asta ar putea fi explicația pentru faptul că mă simțeam atât de izolat”.
“Chiar dacă n-am încercat niciodată așa ceva, aveam un prieten homosexual, însă mama mea nu m-a mai lăsat să-l văd din cauza asta. Am fost devastat, pentru că era singurul meu prieten”, a spus Kurt Cobain, adăugând că a avut totuși unele prietene.
De asemenea, într-un alt interviu din 1993, Kurt Cobain a declarat că era “homosexual din punct de vedere spiritual”, ba chiar că ar fi putut fi bisexual. Starul rock a mai povestit că a încasat bătăi în tinerețe din cauză că avea prieteni homosexuali.

Vezi si

FOTO. Celine Dion, despre boala ei teribilă: “Nu am învins-o. Este încă în mine și va fi mereu”

Celine Dion a pozat pentru coperta celei mai noi ediții a revistei Vogue Franța. Artista …