Saturday , November 26 2022

Dezvăluire uluitoare despre Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana, care s-a sinucis

kurt cobain

Într-un interviu care nu a fost difuzat niciodată, solistul trupei Nirvana, care s-a sinucis în anul 1994, a mărturisit că a crezut că era homosexual în adolescență.
În iulie 1993, cu putin inainte de moartea sa, Kurt Cobain i-a acordat un interviu la New York jurnalistului Jon Savage, scrie independent.co.uk.
Interviul nu a fost difuzat niciodată, iar acum a ajuns pe internet. Kurt Cobain a recunoscut că a fost un neadaptat în timpul liceului. Întrebat dacă unii colegi de-ai săi au crezut că era gay, cândărețul a răspuns: “Da, până și eu am crezut că eram gay. Credeam că asta ar putea fi explicația pentru faptul că mă simțeam atât de izolat”.
“Chiar dacă n-am încercat niciodată așa ceva, aveam un prieten homosexual, însă mama mea nu m-a mai lăsat să-l văd din cauza asta. Am fost devastat, pentru că era singurul meu prieten”, a spus Kurt Cobain, adăugând că a avut totuși unele prietene.
De asemenea, într-un alt interviu din 1993, Kurt Cobain a declarat că era “homosexual din punct de vedere spiritual”, ba chiar că ar fi putut fi bisexual. Starul rock a mai povestit că a încasat bătăi în tinerețe din cauză că avea prieteni homosexuali.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …