Wednesday , October 4 2023

Designerul Stephan Pelger a fost găsit mort într-o locuință din București

Designerul Stephan Pelger (44 de ani) a fost găsit mort joi în atelierul său din București, anunță G4Media, care citează surse judiciare.

El ar fi fost găsit de un vecin. Unele surse citate de Wowbiz spun că designerul a fost găsit spânzurat.

Poliţiştii şi medicii au fost chemaţi la faţa locului. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate împrejurările în care designerul şi-a pierdut viaţa.

“La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Designerul, celebru în România și în străinătate, anunțase că suferă de depresie și că a urmat un tratament de specialitate.

Vezi si

Filme și seriale noi în luna octombrie pe Netflix

În luna octombrie Netflix propune o listă de filme și seriale noi pe care nu …