Sunday , February 5 2023

Designer: Olguţa Vasilescu, «decenta, deosebita, rafinata» la nuntă. Dăncilă: «Rochie prea incarcata, broderie kitsch»

517 invitaţi, printre care Liviu Dragnea, liderul PSD, cu iubita Irina şi premierul Viorica Dăncilă, le-au urat sâmbătă “Casă de piatră!” miresei Olguţa Vasilescu şi mirelui Claudiu Manda. Oaspeţii s-au bucurat de un meniu oltenesc (din care n-au lipsit sarmalele şi friptura) şi de vocea Loredanei Groza, care le-a cântat însurăţeilor faimoasa piesă “Bună seara, iubito!”.

Cum era de aşteptat, mireasa a fost în centrul atenţiei. Îmbrăcată într-o rochie albă, lungă, cu mâneci şi o broderie în partea de sus, Lia Olguţa Vasilescu a fost pe placul designerului Maria Simon, care a analizat pentru Click! ţinutele de la nuntă.

„Mireasa este excepțională, decentă, deosebită, rafinată. A ales să își acopere brațele, și-a ascuns decolteul, însă tot a ieșit în evidență. I se potrivește foarte bine și îmi place și coafura ei. Machiajul e delicat, nota 10”, apreciază designerul.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre Viorica Dăncilă, însă. Premierul României a fost criticat de Maria Simon, care a declarat că rochia lui Dăncilă e prea încărcată, iar broderia e un kitsch. Şi iubita lui Liviu Dragnea a fost analizată de designer, care a lăudat-o pentru alegerea făcută.

“Rochia doamnei Dăncilă, mă scuzați, dar nu e prea potrivită. Este foarte încărcată pentru vârsta ei, iar broderia este kitsch. Aș fi mers pe o singură culoare și ceva mai decent. A ieșit prea mult în evidență, dar în sensul negativ. Iubita lui Dragnea este îmbrăcată foarte bine, a ales o rochie dintr-un material scump, decoltată și lungă. Este o fată finuță, iar rochia în stil franțuzesc i se potrivește mănușă. Felicitări și pentru coafură”, completează Maria Simion.

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …