Tuesday , April 23 2024

Depedenţa de telefonul mobil: O femeie şi-a sunat iubitul de 65.000 de ori într-un an

Depedenţa de telefoane mobile face mai multe victime. O femeie din Olanda care şi-a sunat iubitul de 65.000 ori în ultimul an – o medie de 178 apeluri pe zi – a fost trimisă în judecată sub acuzaţiile de urmărire şi hărţuire, informează BBC News.
Bărbatul a spus poliţiei că a fost bombardat cu apeluri, texte şi e-mailuri de la femeie.
Acuzata în vârstă de 42 de ani susţine că este într-o relaţie cu bărbatul şi nu consideră că acţiunile sale au fost excesive. Totuşi, bărbatul de 62 de ani neagă că a avut o relaţie cu ea.
Poliţia a percheziţionat casa femeii din Rotterdam şi a confiscat mai multe telefoane mobile şi computere.
La o audiere preliminară, un judecător din Haga a eliberat-o pe femeie pe cauţiune cu condiţia să îl lase în pace pe bărbat. Dar doar câteva ore după ce a fost eliberată, ea l-a sunat din nou.
De atunci, femeia a fost reţinută în arest şi urmează să apară în faţa unui judecător de la Haga.
Jurnal din 100.000 de mesaje
O britanică obsedată de mesaje şi-a păstrat toate cele 100.000 de mesaje pe care le-a primit din 1999, relatează Daily Mail.
Tracey Moberly, de 47 de ani, poate să îşi prezinte întreaga viaţă prin mesaje pe care le-a scris în 30 de jurnale.
“Unii oameni cred că sunt obsedată pentru că scriu toate mesajele pe care le primesc, dar mie îmi place să pot să le citesc mereu. Este ca un jurnal”, susţine Moberly.
Moberly deţine mesajele de la celebrităţi precum Howard Marks, artistul Banksy şi muzicianul Pete Doherty. Cu toate acestea, mesajele ei preferate sunt cele care spun o poveste – fie că amuzantă, surprinzător sau emoţionantă.
Femeia a păstrat reacţiile prietenilor ei faţă de evenimente care au marcat lumea, precum atentatul de la 11 septembrie 2001 sau cutremurul din Haiti. (ALEXANDRA JELES – romanialibera.ro)

Vezi si

Un pub din Londra, menționat de Taylor Swift pe noul album, este sufocat de fanii artistei

Pubul “Câinele Negru din Vauxhall” (The Black Dog in Vauxhall) a cunoscut un succes neașteptat …