Thursday , September 29 2022

Demisie la B1 TV: A plecat moderatoarea confruntării Iohannis – Ponta. "Influenta unor personaje toxice contamineaza atmosfera postului"

madalina-puscalau

Plecările vedetelor de la B1 TV își continuă seria. Ultimul nume important care părăsește B1 TV este Mădălina Pușcalău. Realizatoarea emisiunii ”Bună seara, România” și-a anunțat în direct demisia, potrivit StiripeSurse.ro.
Mădălina Pușcalău este cea care a găzduit, în cadrul emisiunii ei, ultima dezbatere din campania prezidențială dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis. Ea a fost felicitată de cei doi contracandidați pentru modul în care a condus dezbaterea.
Care este motivul? Iată ce spune realizatorul TV:
“Multumesc! Tuturor telespectatorilor, care m-au sustinut in acesti ani, care m-au criticat, care mi-au trimis de atatea ori mesaje si carora le datorez cateva expicatii pentru gestul meu. Da, mi-am dat demisia de la B1 TV. Da, proiectul “Buna seara, Romania!” de la ora 20, care ar fi urmat sa se mute de la ora 21.30, conform noii grile, s-a incheiat (…)
Cel mai frumos moment si cel pe care l-am visat si l-am dorit in toti anii acestia de televiziune a fost confruntarea finala dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta si ma bucur ca am reusit sa fac posibila acea dezbatere si de asemenea ma bucur ca am reusit sa aduc postului B1 cea mai mare audienta din istoria sa. (…)
Pot spune ca nu ma mai simt parte din acest proiect, nu mai simt ca avem un drum comun, nu mai inteleg si nu mai rezonez cu multe dintre deciziile conducerii. In plus, influenta unor personaje toxice este atat de mare incat contamineaza intreaga atmosfera a postului. Iar eu am o viziune clara despre locul de munca…” Mai multe pe StiripeSurse.ro.
 
 

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …