Wednesday , November 29 2023

Demi Moore, în tribune la Roland Garros, alături de noul iubit, chef Daniel Humm

Demi Moore a fost fotografiată în tribune la French Open, la Paris, alături de bucătarul Daniel Humm, noul ei iubit. Celebrul chef și-a sărutat afectuos partenera pe frunte, în plus, cei doi s-au ținut de mână mai tot timpul pe parcursul meciului.

Conform filmnow, vedeta în vârstă de 59 de ani nu a confirmat oficial relația cu Humm, care e cu 13 ani mai tânăr, dar a amplificat acum bănuielile cu gesturile lor de afecțiune. Îmbrăcați în ținute lejere, casual, cei doi s-au bucurat de finala dintre Rafael Nadal și Casper Ruud. La meci au mai fost zăriți Michael Douglas, Hugh Grant, Regele Felipe al Spaniei și multe staruri din lumea sportului.

În aprilie, Page Six nota că Demi se întâlnește de câteva luni cu cheful elvețian, proprietar a numeroase restaurante. Vestea legată de relația lor secretă a apărut la doar o zi de la declarația publică despre fostul ei soț Bruce Willis prin care se anunța că acesta se retrage din lumea filmului în urma diagnosticului de afazie. Demi este în continuare alături de Bruce, cu care a rămas bună prietenă, cei doi având trei fete împreună.

Moore și iubitul ei cu 13 ani mai tânăr trăiesc o frumoasă poveste de dragoste: „Sunt foarte atașați unul de celălalt în acest moment. Deși lucrează ore întregi la restaurantul său Eleven Madison Park, Daniel își face timp ca Demi să i se alăture pentru cine romantice acolo”, a declarat o sursă, notează Daily Mail. Meniul vegan creat de Daniel la restaurantul său a primit o evaluare de cinci stele de la The New York Times și se potrivește perfect cu dieta raw vegană a iubitei sale.

Demi Moore a mai avut relații cu Ashton Kutcher, Masha Mandzuka, Sean Friday, Oliver.Whitcomb și Leonardo DiCaprio. Daniel s-a întâlnit înainte de Demi cu văduva miliardarului lui Steve Jobs, Laurene Powell Jobs, în 2019.

Vezi si

Ozzy Osbourne: Am cancer, dar dacă voi putea face un ultim concert voi fi fericit

Ozzy Osbourne a dezvăluit că medicii i-au găsit o tumoare la coloana vertebrală, în timpul …