Tuesday , November 28 2023

Demi Lovato, spitalizată. A fost găsită inconştientă în casă în urma unei supradoze

demi lovato

Cântăreaţa Demi Lovato a fost spitalizată, după ce a fost găsită inconştientă în casă, aparent în urma unei supradoze, relatează BBC.
Cântăreața pop Demi Lovato se află într-un spital din Los Angeles ca urmare a unei posibile supradoze de heroină. Poliția a răspuns marți unui apel de urgență, iar când au ajuns la locuința artistei, paramedicii au găsit-o în stare de inconștiență, scrie site-ul de știri despre celebrități TMZ, citat de BBC.
Surse citate de TMZ au declarat că Demi Lovato a primit un tratament de urgență cu Narcan, care se dă de obicei în cazul supradozelor cu heroină.
Duminică, Demi Lovato a avut un concert în California alături de Iggy Azalea. Luni noaptea a fost la o petrecere, la ziua unei prietene, și a postat fotografii pe Instagram în care părea fericită. Apoi, marți, înainte de prânz, după apelul de urgență, o ambulanță a transporta la spital de la domiciliul ei din Hollywood Hills.
Ulterior, mătușa ei a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a anunța că Demi este „conștientă și cooperantă”.
Demi Lovato, în vârstă de 25 de ani, a luptat ani de zile cu diverse dependențe – de alcool, de cocaină și analgezice. Presa tabloidă scrie însă că Demi Lovato reușise să se lase timp de șase ani.
Luna trecută, ea a lansat un cântec intitulat „Sober” („Curată” – n.r.) în care dezvăluia că „a căzut din căruță”. „Mamă, îmi pare rău că nu mai sunt cuminte și tati, te rog să mă ierți pentru băuturile vărsate pe jos”, spun versurile cântecului, care se încheie cu alte versuri semnificative: „Îmi pare rău că am ajuns din nou aici, promit că voi cere ajutor/ N-am vrut, îmi plâng de milă”.
Se pare că în ultimele luni se întâmpla, totuși, ceva cu ea. Luna trecută, ea și-a anulat un spectacol la celebra arenă O2 din Londra, făcând anunțul pe Twitter cu numai câteva ore înainte de începerea concertului.
Fanii spun că Demi Lovato se confruntă și cu o tulburare bipolară, și cu o bulimie, dar dependența – temă prezentă adesea în muzica ei – i-a ajutat în propriile lor lupte.
Cântăreața avea programat un concert pentru joi în Atlantic City, cu care urma să-și încheie partea nord-americană a turneului ei mondial „Tell Me You Love Me”.
Pe măsură ce vestea spitalizării lui Demi Lovato s-a răspândit, vedete din toată lumea au reacționat pe rețelele de socializare și și-au exprimat susținerea. Printre ele, Ariana Grande, Ellen DeGeneres și BradPaisley.
digi24.ro

Vezi si

Ozzy Osbourne: Am cancer, dar dacă voi putea face un ultim concert voi fi fericit

Ozzy Osbourne a dezvăluit că medicii i-au găsit o tumoare la coloana vertebrală, în timpul …