Friday , December 1 2023

Delia, preturi de infarct pentru un concert

delia

În prezent, Delia este cea mai scumpă vedetă autohtonă. Ea cere 90.000 de euro pentru o cântare de două ore. Este vorba de show-ul său special, ”Welcome to Deliria”, pe care l-a prezentat și la Sala Palatului, și pe care artista îl oferă, în continuare, integral, la cerere, iar în ”pachet” intră și prezența invitaților, Carla’s Dreams, Deepcentral și Uddi, potrivit libertatea.ro.
”Așa se practică și afară. Adică, 50 la sută din cât am investit inițial, tocmai pentru că mai avem lucruri ce ne-au rămas, grafică, costume, orchestrație, tot”, a declarat un oficial din staff-ul tehnic al artistei pentru Libertatea.
Pe lângă cei 90.000 de euro, mai trebuie achitate de cel care o dorește pe Delia în concert, și cheltuielile cu diurna staff-ului, 180 de lei pe zi, respectiv 100 pentru personalul tehnic, plus cazarea, pe cel puțin două nopți, la un hotel de patru stele, pentru 15 camere duble.
Pentru show-ul ”Essence of Deliria”, tariful este de 19.500 de euro sau 15.000 de euro fără dansatori și proiecție pe rochie.
Pentru un recital de 15 minute, Delia cere 3.900 euro, iar pentru spectacolele în aer liber prețurile încep de la 8.900 euro și pând la 12.900 euro, în funcție de eveniment.
Recent, Delia a intrat în conflict cu fanii, după ce a afișat prețurile la spectacolul „Delia’s Winter Wonderland”, care va avea loc la Teatrul Național.

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …

2 comments

  1. Prea multe fite si aere de vedeta are Delia, de ceva ani încoace. De multe ori se comporta ca o pitipoanca, atât pe scena, cat si in afara ei.

  2. Asta se crede vedeta internationala.
    Mai bine ar invata sa salute.
    E o needucata,cu fite in cap.
    Se comporta cu cei din jurul ei ,ca niste slugi.
    Vedeta,ce naiba!