Sunday , December 4 2022

Delia, ceruta de nevasta in Thailanda

Delia Matache a fost cerută în căsătorie de Răzvan Munteanu în Thailanda. Artista a acceptat şi urmează să facă nunta cu iubitul ei.
Delia Matache a fost cerută de nevastă pe o plajă exotică din Thailanda. Invitată în platoul emisiunii Cancan TV, Delia a povestit cum a acceptat propunerea. “M-a cerut fără să îmi dea inel şi am acceptat. Inelul există ca piatră şi formă”, a explicat Delia, care încă nu a primit inelul de logodnă.
“M-a cerut în ultima zi de vacanţă. Aveam de făcut o excursie, pe care a trebuit să o scurtăm din cauză că trebuia să mă întorc la un concert. Era locul nostru preferat acolo şi din acest motiv m-a cerut de nevastă”, a povestit Delia.
“Eram la plajă, făceam nişte poze şi ne-am dus în apă. Dulce, aşa, natural, m-a cerut. Eu am râs”, a spus Delia.
Cântăreaţa şi iubitul ei, Răzvan, sunt împreună de mai bine de un an şi s-au cuioscut într-un pub din Centrul Vechi al Capitalei.
“Nu am programat încă nimic legat de nuntă. Am vorbit şi cu tata şi suntem de acord să facem lucrurile aşa cum se fac. Starea civilă, nunta religioasă şi apoi vom organiza o petrecere. Eu sunt sătulă de nunţi, de petreceri şi de toată nebunia care se întâmple acolo. Dar o să fie frumos, o să savurez momentul”, mărturisit Delia.
“Am stat o lună în vacanţă. Nu am fost doar în Thailanda, ci am fost într-o groază de locuri, precum Vietnam, Cambodgia. Iubitul meu s-a ocupat de toate. Am plecat cu doi rucsaci enormi în spate”, a spus ea.
“Eu obişnuiam să merg prin pieţe şi să gust de pe tarabe. Şi la un moment dat am gustat ceva şi am paralizat de la gât în jos. M-am dus înapoi la tanti şi i-am spus că am mâncat de acolo şi ea mi-a zis că: No good. Nici acum nu ştiu ce am mâncat”, a declarat Delia.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …