Thursday , June 24 2021

Decizie radicala luata de Bianca inaintea nuntii cu Victor Slav

bianca

Oricât de surprinzător ar părea, cunoscute fiind strategiile ei pentru a fi în atenţia presei, Bianca Drăguşanu a luat o hotărâre la care nimeni nu se aştepta: aceea de a-şi ţine viaţa privată departe de prima pagină.
“Am obosit să fiu un fel de mâncare pentru tabloide. Am hotărât să nu mai vorbesc despre viata mea personală, chiar dacă e de bine sau de rău, ne priveste doar pe noi”, a anunțat Bianca în emisiunea Poveștiri adevărate de la Acasă TV.
Va fi interesant de observat cât îşi va menţine decizia de a nu se mai afla în centrul atenţiei.
Bianca Drăguşanu s-a născut pe 16 decembrie 1983 în Petroşani şi a devenit cunoscută în lumea mondenă, după ce în mai 2009 a declarat că a fost iubita omului de afaceri italian Mirco Maschino. Câteva luni mai târziu era fotografiată în timp ce făcea dragoste în mare cu designerul Cătălin Botezatu.
De atunci, frumoasa a fost supranumită “Blonda lui Bote” şi a devenit una dintre cele mai comentate dive din showbiz-ul românesc. În martie 2010, povestea de iubire dintre cei doi s-a încheiat, iar Bianca Drăguşanu s-a vopsit brunetă, pentru a scăpa de apelativul “Blonda lui Bote” şi s-a cuplat cu fotbalistul Adrian Cristea, căruia i-a dat papucii în ianuarie 2011.
Din punct de vedere al carierei, pe vremea când de abia gusta din celebritate, Bianca Drăguşanu a participat la emisiunea “Atracţie imposibilă” de la Euforia TV. Apoi a urmat un pictorial în Playboy, iar ulterior a devenit asistenta lui Dan Capatos, în cadrul emisiunii “Un show păcătos”. În toamna lui 2012 a participat la “Dansez pentru Tine”. La sfârşitul anului 2012 a devenit iubita lui Victor Slav, cu care urmează să se căsătorească la începutul lui septembrie.
libertatea.ro

Vezi si

O actriţă de culoare de 17 ani o va interpreta pe Albă ca Zăpada în noua productie Disney

Disney a anunţat marţi că tânăra actriţă metisă Rachel Zegler o va interpreta pe Albă …