Sunday , September 25 2022

Deasupra "extraterestrilor" au fost "galacticii" Romaniei: Tiriac, BanicaJr, Dan Diaconescu, Crin Antonescu si Vadim Tudor (FOTO)

Evenimentul saptamanii trecute in Romania, partida dintre Dinamo si FC Barcelona, a adunat la un loc miliardari, actori, cantareti si alte nume grele autohtone.
Messi la Bucuresti a fost o tentatie foarte mare si pentru oamenii care au in conturi milioane de euro sau pentru cei care strang la concerte mii de fani. Pe locurile din zona VIP la partida dintre Dinamo si FC Barcelona au luat loc multe nume cu greutate din peisajul autohton.
Astfel, unii dintre ei au venit cu copiii: Ion Tiriac a fost insotit de fiii sai Ion Ion si Karim, Cristian Poteras de baiatul lui, Denis, iar Ionut Negoita de micutul sau urmas. Altii, precum Dan Diaconescu sau Eduard Uzunov, au preferat sa asiste la partida fara rude.
Patronul OTV s-a intretinut in timpul jocului cu docilul Florin Condurateanu. La fel de linistit a fost si Corneliu Vadim Tudor, politicianul “luptand” din greu doar cu cateva alune care nu se laseau decojite.
Un lucru care nu l-ar fi pus insa in dificultate pe MasterChef-ul Catalin Scarlatescu, aflat si el in tribunele National Arena.
Dintre personajele importante ale fotbalului romanesc nu au lipsit selectionerul Victor Piturca, nedespartit de amicul Viorel Paunescu, Nicolae Badea, Gica Hagi, Gica Popescu, Victor Becali, Bogdan Stelea, care a parut extrem de plictisit de ce se intampla pe gazon, sau Ion Moldovan.
Mozaicul a fost completat de gigantul Ghita Muresan, de actorul cu valente politice Mugur Mihaescu si de un “caine” cu state vechi, cantaretul Stefan Banica junior, dar si de alti afaceristi sau politicieni precum Jean Valvis, Codrin Stefanascu sau Cozmin Gusa. Pozele le puteti urmari pe cancan.ro.

Vezi si

Cei mai sexy bărbați din lume, în opinia lui Brad Pitt

Brad Pitt, într-o nostimă discuție pe care a avut-o cu cei de la „Vogue”, a …