Monday , December 5 2022

De ce a pus punct Mihaela Radulescu relatiei cu Dani

dani-mihaela

Dani Oţil (33 de ani) nu şi-a închipuit ce va declanşa când a cerut-o pe iubita lui, Mihaela Rădulescu (44 de ani), de soţie: dezastrul! În loc să ţopăie de fericire şi să accepte, cu ochii în lacrimi, propunerea lui, diva l-a refuzat. Apoi i-a dat lovitura de graţie, punând capăt relaţiei. Aşa se explică de ce, în ultima vreme, ea îşi recunoaşte deschis disponibilitatea, în vreme ce el pare că se îneacă într-un ocean de tristeţe.
Declaraţia Mihaelei de la începutul săptămânii, când a spus, la Teo în emisiune, că de la o vreme bărbaţii care se uită la ea au o şansă s-o cucerească, nu a fost făcută la mişto. E urmarea firească a faptului că Răduleasca a devenit o femeie singură şi disponibilă. Şi nu de ieri, de azi, ci de la sfârşitul lunii august! Ce s-a întâmplat în cuplul Rădulescu – Dani Oţil, în care totul părea perfect? O cerere în căsătorie! Dorită de el, nedorită de ea. O cerere care în loc să ducă la oficializarea unei relaţii de aproape cinci ani, a dus la despărţire, relateaza Libertatea.
Dani este presat de ceva vreme de familia lui să-şi caute o iubită de aceeaşi vârstă, cu care să se însoare şi să facă un copil. Surd la aceste rugăminţi, dar deschis la ideea de căsătorie, matinalul de la Antena 1 a-nceput să aducă vorba despre nuntă, voalat, în prezenţa iubitei lui.
Luând lipsa unui răspuns drept acceptare a acestei idei, a mers apoi până la capăt, cerând-o de nevastă pe Mihaela. Numai că răspunsul primit de la divă n-a fost cel sperat. Ea i-a replicat, ferm, că nu mai vrea să se mărite, cu el ori cu altcineva, şi nici copii nu mai vrea să facă. Apoi, a luat o decizie care i-a frânt inima iubitului ei: i-a spus adio!
Surse din apropierea celor doi susţin că Mihaela a ales să se despartă de Dani pentru a nu-i strica viitorul şi a-i da ocazia să se însoare şi să devină tată, cum îşi doreşte, însă el e distrus şi ar face orice să o convingă să se răzgândească.
De când “s-a rupt lanţul de iubire”, Dani pare să fi căzut în depresie. Colegii de muncă au observat că i s-au înecat corăbiile şi este mai tăcut ca de obicei. Iar pe 24 august, când a împlinit 33 de ani, prezentatorul matinalului a fost singur. N-a făcut petrecere şi nici nu s-a văzut cu prietenii, preferând, în schimb, să se plimbe toată ziua cu motorul.
Zilele trecute, când a fost abordat de jurnalişti şi întrebat dacă mai e sau nu cu Răduleasca, Dani a replicat, sec: “Îmi pare rău, dar nu aţi sunat persoana potrivită. Nu vă pot ajuta cu informaţii pe acest subiect”.

Vezi si

George și Amal Clooney au strălucit la gala Kennedy Center găzduită de soții Biden

George Clooney și soția lui, Amal, au făcut impresie la evenimentul laureaţilor Kennedy Center, găzduit …