Tuesday , January 31 2023

David Beckham a predat canalele de socializare unui medic ucrainean

Fostul star de fotbal David Beckham a predat conturile sale de socializare de pe Instagram și Facebook, cu peste 71,5 milioane de abonați, medicului ucrainean Irina Kondratova, șefa Centrului regional perinatal din Harkiv, care va arăta lumii viața reală din spitalele din Ucraina.

Irina Kondratova spune că pe timp de pace este medic anestezist pediatru, iar în prima zi de război toate femeile însărcinate și mamele au trebuit să fie evacuate în subsolul spitalului.

Ea spune că „din păcate, nu putem duce la subsol bebelușii care se află la terapie intensivă, deoarece aceștia depind de echipamente de salvare”.

Irina Kondratova adaugă că primele zile au fost cele mai dificile, a învățat cum să lucreze între bombardamente și lovituri de rachete, iar acum spune că ziua ei de lucru este de 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

În aceste condiții, David Beckham a anunțat că predă conturile sale de socializare medicului, care va arăta, astfel, celor peste 71,5 milioane de abonați, viața reală din Ucraina.

„Astăzi îi predau canalele mele sociale Irinei, șefa Centrului Regional Perinatal din Harkiv, Ucraina, unde ajută mamele să nască. Urmăriți activitatea ei, pentru a afla mai multe despre munca uimitoare pe care Irina și angajații din domeniul sănătății o fac pentru a salva vieți în Ucraina”, a spus Beckham, pe Instagram.

Starul îndeamnă fanii să continue să ajute Ucraina.

Medicul a postat deja mai multe filmulețe pe contul starului David Beckham, pentru a arăta cum funcționează Centrul Regional Perinatal din Harkov. (Mediafax)

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …