Monday , December 5 2022

Dani Otil: "Nu ma insor cu Mihaela!"

Dani Otil, vedeta postului Antena 1, nu are ganduri de casatorie cu iubita lui Mihaela Radulescu. Cel putin, nu anul acesta. Iar intrebarea „Cand te insori?” deja il scoate din pepeni. El a acordat, zilele trecute, un spumos interviu ziarului Adevarul.
Reporter: In ce relatii mai esti cu fostele vecine – Daniela Crudu, Andreea Spataru si Andreea Mantea? S-a scris ca le privesti de sus…
Dani: Nu sunt tensiuni reale intre noi. Iar noi trebuie sa ne justificam pentru chestii inventate de unii si altii.
E ca si cum eu trebuie sa ma casatoresc cu Mihaela anul acesta doar pentru ca intr-o revista de scandal a aparut aceasta stire.
Nu, nu ma casatoresc cu Mihaela! Ma suna toate ziarele si ma intreaba acelasi lucru, inclusiv colegii mei de la „Observator”. E chiar frustrant! (Click)

Vezi si

George și Amal Clooney au strălucit la gala Kennedy Center găzduită de soții Biden

George Clooney și soția lui, Amal, au făcut impresie la evenimentul laureaţilor Kennedy Center, găzduit …

One comment

  1. cam ridata mihaela asta, pare naspa rau alaturi de copilul asta intirziat
    Citi ani are femeia asta acum? pe vremuri cinf eram student in Iasi, ea era maestra la caminele de studenti arabi. Vad ca acum apare pe la televiziune? cu ce se ocupa ea……scuzati dar eu am plecat din tara de peste 20 de ani. Se tinea cu niste fete din Onesti pe atunci si stiu ca ne aducea sapunuri si sprayiuri de la caminele de arabi. Ce timpuri, cind vedeam un sapun Fa sau un sprey Rexona, ne buluceam ca nebunii la mihaela la cumparat