Sunday , September 24 2023

Dana Rogoz si-a botezat baietelul. Nasi: Adela Popescu si Radu Valcan

dana-rogoz-botez-copil

Zi mare pentru actriţa Dana Rogoz. Sâmbătă a avut loc botezul fiului ei, Vlad Luca. Vedeta a vorbit despre emoţionanta ceremonie pe blogul său, unde a postat şi fotografii de la eveniment.
Naşii băieţelului Danei Rogoz au fost bunii prieteni ai acesteia – Adela Popescu şi partenerul ei de viaţă, Radu Vâlcan.
botez1“Ieri, minunea noastră mică a fost botezată! Nu pot să vă spun ce emoţii am avut cu toţii. Vlad Luca a fost cuminte toată slujba, ba chiar a şi adormit puţin în braţe la năşica lui, Adeluca. A fost un moment unic în viaţa noastră, pe care l-am trăit cu lacrimi de fericire în ochi şi cu bucurie deplină în suflete. Ne-am dorit foarte mult ca slujba să aiba loc în aceeaşi biserică în care ne-am cununat, în curtea Palatului Mogosoaia. Iar data a fost aleasă special în acest weekend, când eu şi Radu sărbatorim 2 ani de căsătorie”, a explicat Dana Rogoz.
libertatea.ro

Vezi si

O actriță din Brazilia, cu origini românești, acuzată că și-a înșelat mama cu 150 de milioane de dolari, moartă după ce a căzut de pe o clădire

  O autoproclamată cântăreață și actriță din Brazilia, cu origini românești, acuzată că și-a înșelat …