Saturday , November 26 2022

Dana Chera, fosta Grecu, fosta Antena 3, se intoarce in televiziune

Dana Grecu, fosta jurnalistă de la Antena 3, se întoarce în televiziune după aproape trei ani de pauză. Dana Chera (numele de acum, după căsătorie) va avea propria emisiune de seară.

Emisiunea moderată de Dana Grecu se va difuza marți și joi, între orele 19.00 și 21.00. Postul care o va avea în grilă nu este un canal de știri, ci o televiziune de nișă – Medika TV. De altfel, emisiunea de care se va ocupa se numește Medika Special și “va trata cele mai importante subiecte ale actualității”, anunta Pagina de Media.

Medika TV a fost lansată în octombrie 2018, de Grupul Evenimentul Românesc, deținut de Vlad Pufu.

Dana Grecu explica alegerea ei: “Pentru ca am o dorință mai veche, care venea dintr-o frustare, acutizată în ultima vreme, cât am consumat media ca spectator. Anume aceea de a vedea la tv oameni care au făcut ceva în viața lor. Care au o meserie. Care s-au lovit, ca practicieni, de mizeriile din legile și regulamentele făcute anapoda pentru ei de unii care vorbesc des la tv. Deci simt nevoia unor păreri avizate!

Am obosit cu cei care pot vorbi despre orice. Oricàt. Oricum. Care nu pot să spună: NU ȘTIU SĂ VĂ SPUN! Echipa de la Medika așa m-a convins. Cu principiul: chemăm în emisiuni oameni care știu despre ce vorbesc. Specialiști. Elita asta mută, din sănătate, din educație, care a ținut țara . Făcànd.

Medicii, profesorii, cercetătorii, sunt elita unei nații. Ei nu pot fi ținuți dosiți și scoși din umbră doar atunci când vrem să ne spălăm măine murdare de atăta politică degeaba. Medika asta isi propune și cu asta m-a convins.”

“Cred că politicul a înghițit tot în țară, deci și in media. În mod normal informația trebuie să vină de la specialiști și politicienii să gândească legi, norme care să o cuprindă. Nu invers.

Am făcut presă politico socială, dacă am înteles bine sensul întrebării, iar acum sunt într-o zonă de nișă. Am experiența răspunsul de tip politic. E savuros cum se încaieră unii în prime time, live, și apoi se bat pe umăr. Cred avem nevoie de altceva! Eu am nevoie. Tu ai nevoie, asa cred. Noi avem nevoie. Încercăm. Cu bunăcredință…ne-o iesi, zic.

Un singur lucru pot promite. Onestitatea întrebărilor si a reactiilor”, a adaugat fosta moderatoare de la Antena 3.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …