Thursday , September 29 2022
Breaking News

Dan Sova, dezvaluiri despre relatia cu fosta secretara a lui Dragnea si anularea nuntii

sova-iubita

Senatorul PSD Dan Sova face precizari cu privire la relatia cu deputatul Catalina Stefanescu, dupa ce presa a scris ca nunta celor doi, programata pentru aceasta toamna, a fost anulata.
“Viata noastra personala (a domnisoarei Catalina Stefanescu si a mea) a fost intotdeauna discreta si decenta si in niciun caz nu a fost si nici nu va putea vreodata deveni subiect de presa”, se arata intr-un comunicat al lui Dan Sova, citat de  Stiri pe Surse.
Sova precizeaza ca pe fosta secretara a lui Liviu Dragnea a cerut-o de sotie “in mod oficial, in urma unei relatii serioase si de lunga durata”, iar nunta ar fi trebuit sa aiba loc in aceasta toamna.
“Din pacate insa, in acest moment, nu este programata nunta si, ca atare, nu exista nicio data stabilita pentru aceasta. Intr-adevar, asa cum a spus si domnisoara Catalina Stefanescu, relatia noastra este, in aceste zile, ‘incerta’. Traversam o perioada mai delicata pe care imi doresc s-o tin departe de ochii presei. Vina pentru incertitudinea relatiei si momentul delicat pe care-l traversam imi apartine integral”, marturiseste senatorul PSD.
Sova promite ca va face tot ce depinde de el pentru “a finaliza relatia” printr-o casatorie.
“Voi face tot ce depinde de mine pentru a depasi impasul din aceasta relatie si pentru a o finaliza printr-o casatorie pe care, personal, mi-o doresc sincer si pe care o consider absolut fireasca dupa o relatie indelungata si frumoasa”, se arata in comunicatul citat.
In final, Sova asigura ca, daca in cele din urma se va casatori cu colega sa de partid, “vom anunta public acest lucru, printr-un comunicat de presa oficial”.

Vezi si

Premieră pentru omenire: NASA a lovit un asteroid

Nava spațială DART a NASA a lovit un asteroid în primul test de apărare planetară. …

One comment

  1. pana vii de la racoare las-o in “grija” lui Dragnea ,