Thursday , February 2 2023

Cuplul Jolie-Pitt a angajat fosti militari din fortele speciale pentru paza castelului din Franta

Angelina Jolie [i Brad Pitt au angajat fo[ti militari din Special Air Service (SAS), o unitate special\din for]ele aeriene britanice, pentru a asigura paza domeniului lor din sudul Fran]ei, dup\ce au aflat c\bande mafiote ruse[ti [i italiene au luat în vizor casele străinilor boga]i din regiune.
Cei doi actori americani au apelat astfel la serviciile unor fo[ti militari din Special Air Service [i au instalat pe proprietatea lor din sudul Fran]ei un sistem de securitate extrem de sofisticat în valoare de 150.000 de lire sterline, informeaz\contactmusic.com.
“Brad a angajat o echip\de militari SAS pentru a-i apăra, iar ei asigur\paza proprietă]ii 24 de ore din 24. Pot s\vad\tot ce se petrece în jur, deoarece toate camerele de supraveghere sunt conectate la monitoare TV [i au senzori de mi[care. Camerele sunt wi-fi [i deci nu pot fi deconectate”, a declarat o surs\pentru tabloidul britanic The Sun.
Potrivit aceleia[i surse, castelul seamăn\”cu un film din seria «James Bond»”, deoarece camerele sale au fost echipate cu dispozitive de recunoa[tere a amprentelor digitale.
Angelina Jolie [i Brad Pitt sunt proprietarii domeniului Chateau Miraval din Brignoles, un castel medieval aflat în regiunea Provence din sudul Fran]ei. Cuplul a cumpărat acest castel, în valoare de 35 de milioane de lire sterline (41,8 milioane de euro), la începutul anului 2008. Domeniul, aflat în apropiere de Aix en Provence, include un [an] de fortifica]ii, o vie, o livad\de măslini, un lac [i pădure.
Chateau Miraval este înconjurat de câteva hectare de fânea]ă, iar aleea care duce pân\în fa]a castelului are o lungime de aproximativ cinci kilometri, fiind decorat\pe ambele margini cu fântâni impresionante. Totodată, cei doi actori au amenajat pe acest domeniu o piscin\uria[ă, înzestrat\cu tobogane, unde copiii lor vor putea s\se răcoreasc\[i s\se joace pe timpul verii.
În interiorul castelului se afl\dou\săli de gimnastic\- una pentru Angelina Jolie [i o alta pentru Brad Pitt – un jacuzzi, o saună, o sal\de biliard [i o sal\imens\de bal.
Angelina Jolie [i Brad Pitt sunt împreun\din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “Mr. and Mrs. Smith”. Brad Pitt a divor]at de Jennifer Aniston în 2005, dup\patru ani [i jumătate de căsnicie, pentru a fi împreun\cu Jolie.
Angelina Jolie [i Brad Pitt au împreun\[ase copii, trei adopta]i – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născut\în ianuarie 2005, în Etiopia, [i Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – [i trei biologici, Shiloh, născut\în mai 2006, [i gemenii Knox [i Vivienne, născu]i în iulie 2008.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …