Monday , December 5 2022

Cuplu-bomba in showbiz: Bianca si Mutu sunt impreuna

bianca-mutu

De câteva săptămâni, Bianca Drăguşanu şi Adrian Mutu par să reediteze aventura de acum aproximativ şase ani, când s-a zvonit că ar fi petrecut câteva nopţi fierbinţi în Italia, pe vremea când ea era iubita lui Adi Cristea, iar el era puţin însurat.
Dacă în fotbal nu dă semne că ar mai putea obţine mari trofee, Adi Mutu pare, mai nou, să le caute în… aşternuturi. Întors la vatră, în România, după o carieră sportivă cu suişuri şi coborâşuri, piteşteanul a ţintit sus, la una dintre cele mai notorii burlăciţe autohtone, Bianca Drăguşanu. De ceva vreme, umblă vorba prin oraş că acesta ar fi dus o amplă campanie de cucerire a roşcatei care, nu mai departe de săptămâna trecută, părea că s-ar fi împăcat cu fostul ei soţ, Victor Slav, cu care a luat o cină tihnită de weekend, după cum le-a împărtăşit prietenilor virtuali de pe Facebook. Se pare însă că lucrurile sunt mult mai complicate de atât, iar bărbatul care s-a bucurat cu adevărat de compania ei în ultimele săptămâni a fost chiar Mutu, cu care s-a afişat discret în locuri la fel de discrete din Bucureşti.
Mai precis, surse din personalul hotelului susţin că, acum două weekenduri, Bianca şi Adrian şi-a fi dat întâlnire într-o cafenea din Marriott. Un loc ferit, nepopulat la ora aleasă de ei. Ceea ce părea a fi doar o întrevedere amicală s-ar fi trasformat, potrivit martorilor, într-una destul de… fierbinte, fotbalistul făcând risipă de gesturi tandre şi priviri galeşe de bărbat înamorat. Iar cazul nu a fost singular. Joia trecută, cei doi au fost văzuţi din nou împreună, de data aceasta într-un pub din centrul Capitalei, unde se cântă muzică live. Şi-au făcut apariţia în jurul orei două noaptea, însoţiţi de un alt cuplu şi, la fel ca în cafeneaua hotelului, s-au dedat gesturilor cu încărcătură erotică. Şi, de parcă nu ar fi fost suficient, voci din anturajul lor susţin că Sfântul Valentin i-ar fi prins împreună, la munte, în staţiunea Predeal, fapt ce întăreşte ipoteza unei idile, pe care protagoniştii se chinuie din răsputeri să o ţină secretă. Până la închiderea ediţiei, nici Bianca Drăguşanu şi nici Adrian Mutu nu au putut fi contactaţi.
libertatea.ro
 

Vezi si

George și Amal Clooney au strălucit la gala Kennedy Center găzduită de soții Biden

George Clooney și soția lui, Amal, au făcut impresie la evenimentul laureaţilor Kennedy Center, găzduit …