Wednesday , December 7 2022

Cum sa-ti alegi poseta potrivita corpului tau

poseta

Atunci când pleci la cumpărături în căutarea unei noi genţi, acordă-ţi puţin timp pentru a analiza tipul de corp pe care îl ai. Nu te baza doar pe tendinţele din sezon – genţile/poşetele trebuie să-ţi pună frumos în evidenţă corpul, potrivit becomegorgeous.com.
În general, specialiştii spun că geanta trebuie să aibă o formă opusă tipului tău de corp. Când eşti la cumpărături, îndreaptă-te spre cabina de probă şi analizează în oglindă cum îţi stă cu viitoarea geantă, din toate unghiurile. La fel ca jeanşii, o geantă poate scădea sau adăuga kilograme.
Femei înalte, cu silueta subţire
Acestui tip de siluetă i se potrivesc genţile late în partea de jos şi subţiate în partea de sus, cu mânere scurte (de tip hobo). Trebuie evitate genţile de umăr, cu barete scurte pentru că vor alungi şi mai mult silueta.
Femei minione
Genţile supradimensionate nu sunt potrivite pentru această siluetă, pentru că o pun în umbră. Cele mai potrivit genţi sunt cele de dimensiune mică. A se evita genţile de umăr cu baretă lungă pentru că taie şi mai mult din înălţimea corpului.
Femei cu forme pline
Genţile de umăr care ajung în partea de jos chiar deasupra taliei constuie cea mai potrivită alegere. Singurul tip de geantă care trebuie evitat este cel care pare prea mare sau prea mic în comparaţie cu dimensiunea corpului.
Femei cu forme xxl
În acest caz trebuie evitate genţile prea mici. Alegeţi o geantă mare, cu structură, de tip bowling. O geantă prea mică va adăuga câteva kilograme în plus corpului dumneavoastră.

Vezi si

Utilizatorii de WhatsApp vor putea folosi și avataruri 3D personalizate

​WhatsApp a anunțat lansarea de avataruri 3D care pot fi utilizate drept poză de profil …