Wednesday , February 1 2023

Cum este aşteptat Robbie Williams în România. Conditii de lux pentru starul britanic

robbie williams

Robbie Williams va fi întâmpinat pe Aeroportul Herni Coandă ca un prinţ. Organizatorii i-au pregătit o limuzină de lux, cu şampanie, caviar şi fete frumoase. 
Fanii legendarului cântăreţ britanic numără zilele până la concertul anului. Robbie Williams (41 de ani) vine pentru prima oară în România cu prilejul turneului “Let Me Entertain You” şi va susţine un concert de două ore pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei. Solistul, cu o avere estimată la 32 de milioane de lire sterline, va sosi la Bucureşti pe 16 iulie, cu un avion privat Boeing 737 New Generation, închiriat, împreună cu întreaga sa echipă, peste 100 de colaboratori, familie şi jurnalişti.
Artistul a cerut siguranţă şi confort, iar organizatorii români s-au conformat imediat. Zeci de agenţi de pază privaţi îl vor monitoriza pe artist şi îl vor însoţi 24 din 24 de ore. Aceştia s-au antrenat atât în ţară, cât şi în străinătate, luni întregi. Cum artistul nu călătoreşte niciodată fără bodyguarzi, aceştia nu vor lipsi nici de la concertul din Piaţa Constituţiei. De la aeroport a cerut o limuzină ultra-all-inclusive, iar organizatorii i-au pregatit o limuzina lungă de 9 metri, cu o capacitate de 9 locuri, aer condiţionat, banchete îmbrăcate în piele, bar cu de toate şi fete frumoase.
Patronul limuzinelor Lincoln a mărturisit pentru Click! că o oră ajunge la preţul de 350 de lei, iar printre clienţii săi se numără VIP-uri şi nuntaşi. “Avem mai multe maşini de lux pe care le folosim la evenimente de anvergură, le oferim clienţilor momente de intimitate, de confort, au ocazia să fie prinţi sau prinţese pentru câteva ore, avem bar, hostesse la comandă. Printre clienţi s-au numărat Madonna, Mutu, Marica, Chivu. Cele mai multe solicitări le avem la nunţi”, a declarat Mircea Constantinescu.
Primul concert al lui Robbie Williams la Bucureşti a stabilit un nou record de vânzari, în România. În primele 11 minute de la punerea în vânzare a biletelor s-a epuizat pachetul de bilete cu preţ redus, iar în primele 90 de minute s-au vândut 21.500 de tichete. În deschiderea concertului fanii se pot bucura de un spectacol marca Delia. În prezent, cele mai ieftine bilete sunt pe peluză, în faţa Parlamentului, la preţul de 189 de lei. Cele mai scumpe, biletele la Tribună, costă 680 de lei.
Click!
 

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …