Friday , May 24 2024

Cum de a ajuns Toni Braxton sa cante la Vanghelion?

Toni Braxton a vândut peste 40 de milioane de albume în lunga sa carieră muzicală. Cine nu cunoaşte piese “Un-Break My Heart”, de exemplu? Dar problemele financiare au chinuit-o în ultima vreme.
În 2010, cântăreaţa în vârstă de 43 de ani era în pericol de a-şi pierde casa din Nevada, din cauza datoriilor mari pe care le avea la buget, taxe şi impozite neplătite. Site-ul specializat în vedete TMZ scria atunci că artista ar avea datorii şi restanţe de peste 10 milioane de dolari.
Asta în condiţiile în care averea sa era estimată la sub 10 milioane. Cert este că, după acest moment, Toni Braxton a acceptat şi propuneri cărora în alte vremuri nu le-ar fi acceptat nici în ruptul capului.
Nu vorbim aici neapărat de reality-showul, “Braxton Family Values”, care va fi difuzat de anul acesta, ci de concerte în locuri ciudate. Putem pune aici şi Vanghelionul la care va cânta la 31 decembrie – 1 ianuarie (deşi, în 2009, Vanghelie a avut un alt invitat de renume – Enrique Iglesias), dar şi un concert pe care artista în va susţine în capitala Trinidad Tobago, Port of Spain, în martie 2012.
Alături de Toni Braxton, pe scena de la Vanghelion vor mai urca Holograf, Ştefan Bănică Jr. Voltaj, Pepe, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Horia Brenciu.

Vezi si

Cannes 2024:  Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat Marele Premiu al secțiunii Semaine de la Critique

Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat miercuri seară Marele Premiu al secțiunii Semaine de la …